Ο «σημαιοφόρος» Σπανούλης συνεχίζει στον Ολυμπιακό

Ο «σημαιοφόρος» Σπανούλης συνεχίζει στον Ολυμπιακό

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και διατηρώντας τον ηγετικό ρόλο του, ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο Έλληνας παίκτης συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφούς Αγγελόπουλοι και ύστερα από τετράωρη συζήτηση, κατέληξε σε συμφωνία για την υπογραφή νέους διετούς εγγυημένου συμβολαίου, με συνολικές αποδοχές 3 εκ. ευρώ, ενώ θα υπάρξει και καταμερισμός της φορολογίας, λόγω του υψηλού ποσού που απορρέει (114%)  και βάρυνε, μέχρι και στο προηγούμενο συμβόλαιο, την διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Ο Σπανούλης είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, καθώς και να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα, ενώ και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν τονίσει ότι έχουν την ανάλογη διάθεση για επέκταση της συμφωνίας τους. Οι πρότερες αποδοχές του Σπανούλη ήταν 2 εκ. ευρώ, ετησίως και ο παίκτης αποδέχτηκε μείωση, κατανοώντας το θέμα της υψηλής φορολογίας, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση του, διαδραμάτισε και η επιθυμία της συζύγου του και μητέρας 4 παιδιών, να παραμείνει η οικογένεια της στην Αθήνα.

Στον Σπανούλη που συζήτησε με τους αδελφούς Αγγελόπουλοι, απόντος του Σέρβου εκπροσώπου, γιατί ήθελε να υπάρχει αμεσότητα (όπως συνέβη και στην προηγούμενη ανανέωση συμβολαίου), είχε κατατεθεί πρόταση από την τουρκική Νταρουσάφακα, με αποδοχές 2,5 εκ., τον χρόνο, αλλά ο παίκτης δεν μπήκε καν στην διαδικασία να διαπραγματευτεί.

Εντός της ημέρας, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την συμφωνία με τον Σπανούλη, αν και ο ίδιος ο παίκτης, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ευχαρίστησε τους διοικούντες και υποσχέθηκε «δυο ακόμα μαγικά χρόνια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT