Γιαννιώτης: «Κλείνω την καριέρα μου με μοναδικό τρόπο»

Γιαννιώτης: «Κλείνω την καριέρα μου με μοναδικό τρόπο»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα προσγειώθηκε πριν λίγα λεπτά ο αργυρός Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης, έχοντας στις αποσκευές του το μοναδικό μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή του από Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κατά την έξοδό του από την πύλη επιβατών ο Σπύρος Γιαννιώτης δήλωσε στους δημοσιογράφους που τον υποδέχτηκαν ότι αισθάνεται δικαίωση και ικανοποίηση «το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι το μετάλλιο  ήταν αποτέλεσμα επιμόνης και υπομονής και πίστης στον στόχο. 

Γιαννιώτης: «Κλείνω την καριέρα μου με μοναδικό τρόπο»-1

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης παραδέχτηκε ότι δεν έκανε ένσταση για το αποτέλεσμα αφού ο Ολλανδός ακούμπησε πράγματι πρώτος το ταμπλό του τερματισμού.

Περιγράφοντας τα τελευταία λεπτά της κούρσας ο Γιαννιώτης λέει «Γνώριζα ότι θα είναι η τελευταία μου κούρσα και τα έδωσα όλα πραγματικά. Είναι υπέροχο να σταματάς ψηλά. Νιώθω ολοκληρωμένος αθλητής και άνθρωπος.» Την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον αθλητισμό και ότι θα συνεχίσει να τον υπηρετεί από διαφορετικό πόστο.  

Γιαννιώτης: «Κλείνω την καριέρα μου με μοναδικό τρόπο»-2

Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε ιδιαίτερη τελετή υποδοχής καθώς όπως πληροφορούν αρμοδίως την «Κ», επίσημη τελετή υποδοχής πραγματοποιείται μόνον για τους χρυσούς Ολυμπιονίκες.

Γιαννιώτης: «Κλείνω την καριέρα μου με μοναδικό τρόπο»-3

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή