Επιπλέον 15 σημεία αυτόματης πώλησης ΘΕΣγάλα στην Αττική

Επιπλέον 15 σημεία αυτόματης πώλησης ΘΕΣγάλα στην Αττική

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλα δεκαπέντε καταστήματα με αυτόματους πωλητές γάλακτος, τυριών και γιαουρτιού σχεδιάζει να εγκαταστήσει στην Αττική ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Η απόφαση για αύξηση των επενδύσεων του συνεταιρισμού σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό ελήφθη μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το εγχείρημα στην πρωτεύουσα. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα είχε ανακοινώσει τη λειτουργία δέκα νέων σημείων πώλησης στην Αττική μέχρι το τέλος του 2016, γεγονός που θα αύξανε το δίκτυο στην πρωτεύουσα σε 20. Μέχρι σήμερα λειτουργούν 19 σημεία πώλησης στην Αθήνα και το εικοστό αναμένεται να λειτουργήσει αυτές τις ημέρες. Χθες ο συνεταιρισμός ανακοίνωσε την ίδρυση άλλων 15, γεγονός που θα αυξήσει το δίκτυο στην Αττική στα 35 σημεία πώλησης μέχρι το τέλος του 2016. Στη Θεσσαλονίκη, όπου λειτουργούν 17 σημεία πώλησης, δεν σχεδιάζεται η προσθήκη εντός του 2016 κάποιων νέων, αλλά ο συνεταιρισμός προσανατολίζεται να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις. Το δίκτυο συμπληρώνουν άλλα 16 σημεία στη Λάρισα.

Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα προχωρά, εξάλλου, και στην τοποθέτηση των προϊόντων του στα ράφια των μικρών σούπερ μάρκετ. Η αρχή θα γίνει με τη διάθεση προϊόντων του συνεταιρισμού στα καταστήματα της αλυσίδας COOP σε μικρές πόλεις της Θεσσαλίας, όπου λόγω του μικρού πληθυσμού δεν είναι συμφέρον να εγκατασταθούν αυτόματοι πωλητές. Η τιμή του γάλακτος ανά λίτρο, καθώς θα διατίθεται ήδη εμφιαλωμένο, αναμένεται να είναι υψηλότερη κατά δέκα λεπτά σε σύγκριση με αυτό που διατίθεται από τους αυτόματους πωλητές. Εάν το πείραμα με την COOP πετύχει, δεν αποκλείεται ο συνεταιρισμός να ξεκινήσει συνεργασία και με άλλες μικρές αλυσίδες που δραστηριοποιούνται σε μικρές πόλεις, όχι όμως με μεγάλους λιανεμπόρους. Εκτός της ενίσχυσης της παρουσίας του σε νέα σημεία πώλησης, ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα ενισχύει και την ποικιλία των προϊόντων που διαθέτει. Σε λίγες ημέρες από τους αυτόματους πωλητές θα διατίθεται το κρεμώδες τυρί χαμηλών λιπαρών. Ηδη από τους αυτόματους πωλητές διατίθενται φρέσκο γάλα, σοκολατούχο, λευκό και κίτρινο τυρί και γιαούρτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή