Ενα άστοχο σουτ έσωσε τη ζωή ανυποψίαστου οπαδού

Ενα άστοχο σουτ έσωσε τη ζωή ανυποψίαστου οπαδού

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αστοχία του επιθετικού Καμίλ Βίλτσεκ της Μπρόντμπι έσωσε τη ζωή ενός οπαδού της δανικής ομάδας, αφού το σουτ που επιχείρησε ο Πολωνός ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από το ντέρμπι της Κοπεγχάγης οδήγησε στην έγκαιρη διάγνωση όγκου στον εγκέφαλο του οπαδού.

Τρεις ημέρες μετά την ισοπαλία-πρόκριση του Παναθηναϊκού στη Δανία με αντίπαλο την Μπρόντμπι για το Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα της δανικής πρωτεύουσας αντιμετώπισε στο ίδιο γήπεδο την «αιώνια» αντίπαλο Κοπεγχάγη στο ντέρμπι της πόλης. Στην προθέρμανση, ο Βίλτσεκ έστειλε μια «οβίδα» στην εξέδρα, που χτύπησε τον οπαδό της Μπρόντμπι Νταβίντ Νίλσεν στο πρόσωπο.

Αμέσως έσπευσαν εκεί οι γιατροί της γηπεδούχου ομάδας για τις πρώτες βοήθειες κι επειδή επρόκειτο για χτύπημα στο κεφάλι, ο κ. Νίλσεν υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Εκεί, προς έκπληξη όλων, διαπιστώθηκε ότι ο Δανός φίλαθλος είχε όγκο στον εγκέφαλο σε πρώιμο στάδιο, που όμως εάν δεν αντιμετωπιζόταν εγκαίρως θα κόστιζε τη ζωή στον φίλαθλο της Μπρόντμπι.

Σε μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μετά τη διάγνωση, ο κ. Νίλσεν εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους ιατρούς του γηπέδου της Μπρόντμπι, τους υπευθύνους ασφαλείας και το υπόλοιπο προσωπικό για την άμεση παρέμβασή τους, αλλά και τους φιλάθλους που στέκονταν κοντά του για τη συμπαράστασή τους.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που με χτύπησε ο Βίλτσεκ, διαφορετικά δεν θα είχε διαγνωστεί ο όγκος στον εγκέφαλό μου, ειδικά μάλιστα καθώς συνέβη όταν υπήρχε τόσο επαγγελματικό προσωπικό εκεί», έγραψε ο οπαδός της Μπρόντμπι, ο οποίος πρόσθεσε ότι υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση και την απαραίτητη θεραπεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή