Κοντονής: «Η παραπληροφόρηση να σταματήσει εδώ»

Κοντονής: «Η παραπληροφόρηση να σταματήσει εδώ»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως ψευδή και ανακριβή χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες περί συμμετοχής του σε «λαϊκό δικαστήριο» που «δίκασε» τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπίλ Κλίντον το 1999.

Η δημοσίευση σχετικής φωτογραφίας σε ορισμένους ιστότοπους, όπου εμφανίζεται ο  Σταύρος Κοντονής να μετέχει δίπλα στον ηθοποιό Κώστα Καζάκο σε «λαϊκή δίκη» για τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ στο Σύνταγμα, χαρακτηρίζεται ως προϊόν ψεύδους και ανακριβειών από τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος κάνει λόγο «για παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση», εκφράζοντας τη θέση οτι «θα σταματήσει εδώ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης:

«Σε αρκετές ιστοσελίδες τις τελευταίες ημέρες εμφανίζομαι ως συμμετέχων σε “δικαστήριο”, το οποίο δικάζει είτε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Κλίντον, είτε τον ιμπεριαλισμό και μάλιστα σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος το 1999. Παρατίθεται δε φωτογραφία μου στην οποία εμφανίζομαι με τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο.

Τα ανωτέρω είναι τελείως ψευδή και ανακριβή διότι ουδέποτε συμμετείχα σε παρόμοιες εκδηλώσεις, το περιεχόμενο των οποίων αφήνω ασχολίαστο,  η δε φωτογραφία έχει ληφθεί το 2000 στο Δημαρχείο Πύργου Ηλείας σε συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχα.

Ελπίζω η διαστρέβλωση και η παραπληροφόρηση να σταματήσει εδώ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή