ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο Ρώσος Πρόξενος στην Αθήνα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Νεκρός στο σπίτι του, στην οδό Ηρώδου Αττικού 7  βρέθηκε ο Ρώσος Πρόξενος Αντρέϊ Μαλανίν λίγο πριν τις έξι το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον εντόπισε νεκρό στο διαμέρισμα που έμενε μόνος στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας υπάλληλος του προξενίου και ειδοποίησε την αστυνομία.

Κλιμάκιο της δίωξης ανθρωποκτονιών της ασφάλειας πήγε στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στο χωρο και να ερευνήσει τα αίτια θανάτου του 55χρονου Ρώσου διπλωμάτη .

Από την έρευνα δεν προέκυψαν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια ωστόσο θα ακολουθήσουν τοξικολογικές εξετάσεις κατά την νεκροψία προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια του θανάτου.

Πάντως ο θάνατός του, σύμφωνα με πηγές της ρωσικής Πρεσβείας, οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ο άτυχος άνδρας δεν πήγε στην δουλειά του το πρωί της Τρίτης και η Ρωσική πρεσβεία έστειλε υπάλληλό της προκειμένου να τον εντοπίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες η πόρτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη και τα κλειδιά πάνω σε αυτή. Από την έρευνα της αστυνομίας δεν προέκυψαν σημάδια παραβίασής της γεγονός που απομακρύνει τις υποψίες για την εμπλοκή τρίτου προσώπου.

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ