Θρίλερ με εξαφανισμένο βρέφος στη Βραυρώνα

Θρίλερ με εξαφανισμένο βρέφος στη Βραυρώνα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βραυρώνα καθώς η ΕΛ.ΑΣ επιχειρεί να διαλευκάνει μία υπόθεση που αφορά σε ζευγάρι από το Νεπάλ και το ενδεχόμενο να έχουν πετάξει το νεογέννητο μωρό τους στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη γυναίκα πήγε το βράδυ της Πέμπτης σε Νοσοκομείο της Αθήνας με έντονη αιμορραγία. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος, αλλά δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Ομάδα της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε έρευνα σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, όπου διαπίστωσε ότι στο δωμάτιο όπου έμενε το ζευγάρι υπήρχαν έντονα σημάδια από αίμα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο και στα σεντόνια.

Σε αυτή τη φάση, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δεν αποκαλύπτει ακριβώς τι έχει γίνει, ως εκ τούτου δεν είναι ακόμα σαφές αν η γυναίκα γέννησε το βρέφος νεκρό ή αν ήταν ζωντανό και το πέταξαν κατόπιν.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 30χρονος Νεπαλέζος εθεάθη να πετάει σκουπίδια, αλλά δεν υπάρχουν κάποια στοιχεία εις βάρος τους.

Το ζευγάρι βρίσκεται υπό κράτηση, χωρίς να έχει αποκαλύψει κάτι.

Η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί έρευνες προκειμένου να καταστήσει σαφές αν υπάρχει νεκρό μωρό και πού βρίσκεται το άψυχο σώμα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένστολοι προχώρησαν σε εξονυχιστική έρευνα σε κάδους απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT