Βύρωνας: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς

Βύρωνας: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς

Αναβάτες μοτοσικλέτας προσέγγισαν όχημα μέσα στο οποίο βρίσκονταν ένας άνδρας και μια γυναίκα και άνοιξαν πυρ. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21:30 στην πλατεία Αγίου Λαζάρου. Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στην «Κ»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην περιοχή του Βύρωνα, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη.

Από τους πυροβολισμούς σκοτώθηκε ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής. Τη στιγμή που δέχθηκε τους πυροβολισμούς, βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, μαζί με μία γυναίκα, επίσης αλβανικής καταγωγής.

Βύρωνας: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς-1
Πηγή: Καθημερινή

Το συμβάν σημειώθηκε στις 21:30 στην πλατεία Αγίου Λαζάρου, όταν μια μηχανή με δυο αναβάτες προσέγγισε το όχημα. Ο ένας εκ των δραστών πυροβόλησε τρεις φορές κατά του άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στη γυναίκα που ήταν μαζί του.

Βύρωνας: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς-2
Πηγή: Καθημερινή

«Το αυτοκίνητο του θύματος ήταν σταματημένο με alarm. Πέρασε μία μηχανή και ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί. Αμέσως ξεκίνησε να φωνάζει ένας ηλικιωμένος “τον σκότωσαν πάρτε το 100″», λέει στην «Κ» αυτόπτης μάρτυρας.

Βύρωνας: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς-3
ΙΝΤΙΜΕ

Βύρωνας: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς-4
ΙΝΤΙΜΕ

Οι πρώτες πληροφορίες συνηγορούν στο ότι το θύμα δεν είχε απασχολήσει τις ελληνικές αρχές. Εξετάζεται το σενάριο ο άνδρας να είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς» στην Αλβανία. Φέρεται να ήρθε στην Ελλάδα μέσα το Πάσχα.

Η δολοφονία σημειώθηκε κοντά στο σπίτι του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», κατά τη διάρκεια της επίθεσης η γυναίκα λιποθύμησε. Οι δράστες τον πυροβόλησαν μέσα από το παράθυρο και φαίνεται πως στόχος τους ήταν μόνο αυτός και όχι η γυναίκα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT