Πώληση πακέτων ηλεκτρικής ενέργειας της Elpedison μέσω Public

Πώληση πακέτων ηλεκτρικής ενέργειας της Elpedison μέσω Public

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσβαση στους καταναλωτές μέσω του δικτύου των 47 καταστημάτων Public απέκτησε η Εlpedison, η οποία αυτήν τη στιγμή παρέχει τιμολόγια με έκπτωση έως και 31% σε σχέση με αυτά της ΔΕΗ.

Tη συνεργασία των δύο εταιρειών ανακοίνωσαν χθες σε συνέντευξη Τύπου οι εμπορικοί διευθυντές της Εlpedison Στάθης Βωβός και των Public Γιάννης Σίμος. Οπως ανακοινώθηκε, η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορά και την εκπαίδευση 200 πωλητών των Public για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση πελατών που ενδιαφέρονται να αλλάξουν πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ μελλοντικά οι καταναλωτές θα μπορούν να εξοφλούν στα καταστήματα της εταιρείας και τους λογαριασμούς τους.

Οι πελάτες των Public θα μπορούν να ενημερώνονται και διαδικτυακά για τα πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας της Elpedison, καθώς και να τα αγοράζουν από τα καταστήματα μόνον με την ταυτότητά τους και έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό ρεύματος.

Τα προϊόντα της Elpedison έρχονται να προστεθούν σε σειρά προϊόντων και υπηρεσιών οικονομίας που έχουν ήδη δημιουργήσει τα Public προσφέροντας στον καταναλωτή την εξοικονόμηση που έχει ανάγκη στην καθημερινότητά του, αναφέρουν οι δύο εταιρείες στην κοινή ανακοίνωσή τους. Οπως τόνισε ο εμπορικός διευθυντής της Public Γιάννης Σίμος, τα σημεία πώλησης των πακέτων ηλεκτρισμού της Elpedison θα είναι κοντά με προϊόντα του καταστήματος που σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό, όπως έξυπνες πρίζες, λάμπες κ.λπ. και θα δίνονται συνδυαστικές προσφορές προϊόντων.

Σε πρώτη φάση, οι πελάτες που θα υπογράψουν σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος με την Εlpedison θα λαμβάνουν και δωροεπιταγή 31 ευρώ για την αγορά προϊόντων από τα Public. «Η συνεργασία μας με την αλυσίδα καταστημάτων Public, το Νο 1 retailer σε προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, αποδεικνύει ότι θέλουμε έμπρακτα να βρισκόμαστε δίπλα στους καταναλωτές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γίνουν πελάτες Elpedison σε ένα από τα 47 καταστήματα της αλυσίδας, προκειμένου να επωφεληθούν από τις ανταγωνιστικές τιμές ρεύματος και τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η Elpedison, καθώς και από την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση και τη σημαντική ποικιλία προϊόντων που παρέχουν τα Public», τόνισε ο εμπορικός διευθυντής της Εlpedison Στάθης Βωβός. Επεσήμανε την αξιοπιστία της εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται και στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με μετόχους τα ΕΛΠΕ, την Edison και την «Ελλάκτωρ», και διευκρίνισε ότι τα τιμολόγια της εταιρείας δεν περιλαμβάνουν ρήτρα καυσίμου ή κάποια άλλη ρήτρα. Σημειώνεται ότι αυτήν τη στιγμή η Εlpedison εξυπηρετεί 55.000 καταναλωτές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή