Χωρίς ελπίδα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για άλλη μία φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο η αγωνιστική δράση έχει μεταφερθεί εκτός γηπέδων. Τα όσα ακολούθησαν τον πρώτο ημιτελικό Ολυμπιακού – ΑΕΚ, στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κρατούν ακόμα καλά. Κι όπως ήταν αναμενόμενο, ο κάθε ενδιαφερόμενος προσπαθεί να τα παρουσιάσει από τη δική του σκοπιά.

Μόνο που για το συγκεκριμένο γεγονός, αυτός που ενδιαφέρεται περισσότερο είναι ο ΠΑΟΚ, που ελπίζει πως μπορεί να τιμωρηθούν οι «ερυθρόλευκοι» και με αφαίρεση βαθμών. Και επομένως ο «Δικέφαλος του Βορρά» να φτάσει ακόμα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές, θεωρώντας πως αδικούνται τελευταίως συστηματικά από τη διαιτησία, διαμαρτυρήθηκαν και επισήμως σε FIFA και UEFA. Γεγονός που θα δώσει πάλι την αφορμή να ασχοληθούν οι ξένοι με όσα στραβά και ανάποδα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρό μας.

Και αυτά, ενώ παρακολουθήσαμε δύο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες, σε Λεωφόρο και Φάληρο, που θα μπορούσαν να είναι το έναυσμα ώστε να δούμε και καλύτερους. Δυστυχώς, όμως, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως οι «λυκοφιλίες» των ισχυρών του ποδοσφαίρου μας ισχύουν μόνο όταν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τα δικά τους και των ομάδων τους.

Ελπίδα πως κάποια στιγμή θα παραμερίσουν τα προσωπικά τους για το καλό του συνόλου δεν υπάρχει…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή