Οι φανέλες ήλθαν, ο κόουτς όχι

Οι φανέλες ήλθαν, ο κόουτς όχι

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H άφιξη του ελικοπτέρου με επιβάτες τον αρχηγό της εθνικής ομάδας μπάσκετ, Γιάννη Μπουρούση, και τον Κώστα Παπανικολάου, έκανε ξεχωριστή την παρουσίαση της νέας εμφάνισης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αλλά ο ερχομός του νέου προπονητή και η ανακοίνωσή του παραπέμφθηκαν για τις επόμενες ημέρες.

«Οι ομάδες αρχίζουν από τους παίκτες. Και παίκτες έχουμε», υποστήριξε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην πρώτη ερώτηση που δέχτηκε για το θέμα του προπονητή και «συνήγοροι» του προέδρου της ΕΟΚ ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Δεν έχω πρόβλημα που δεν έχουμε ακόμη προπονητή. Εξάλλου, διακοπές κάνει και ο προπονητής. Οποτε είναι θα έρθει. Να μας ανακοινώσουν πότε θα έχουμε προετοιμασία και θα έρθει και αυτός», είπε ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού και στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς: «Δεν με απασχολεί που δεν υπάρχει προπονητής. Εγώ ακολουθώ το πρόγραμμά μου και θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά». Το θέμα του νέου προπονητή, παρά την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής (24/7) ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωμπάσκετ, αναμένεται να ανακοινωθεί έως το τέλος του μηνός και υπάρχουν δύο επιλογές από τους Ελληνες τεχνικούς της νέας γενιάς.

«Είναι όνειρο ζωής για μένα μια επιτυχία με την Εθνική, εκπροσωπείς όλη τη χώρα, ούτε τα κόκκινα, ούτε τα πράσινα, ούτε τίποτα. Ολα αυτά πρέπει να τα κάνουμε πράξη στο παρκέ», υπογράμμισε ο Κώστας Παπανικολάου. Η ομοσπονδία εγκαινίασε την έναρξη δύο συνεργασιών με την εταιρεία αθλητικών ειδών Gepaworld, που είναι αμιγώς ελληνική και θα «ντύσει» όλες τις εθνικές ομάδες μπάσκετ, καθώς και τον όμιλο FF.

• Ο Ολυμπιακός αποδέσμευσε τον Βασίλη Μουράτο και τον Πάρι Μαραγκό, ενώ στην ίδια κατεύθυνση θα προχωρήσει και με τους Χάκετ και Γκριν. Ο Γιανγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή