Chef, πού τρώτε το καλοκαίρι; Λευτέρης Λαζάρου

Chef, πού τρώτε το καλοκαίρι; Λευτέρης Λαζάρου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δουλεύουν πυρετωδώς χειμώνα-καλοκαίρι μέσα σε καυτές κουζίνες, δημιουργώντας και υπογράφοντας πιάτα που κατά κανόνα γίνονται θέμα στην εστιατορική πιάτσα. Όταν όμως καταφέρνουν να ξεκλέψουν χρόνο για διασκέδαση, για διακοπές ή για να επισκεφτούν τον τόπο καταγωγής τους, τότε τιμούν δεόντως τα φαγητά και τα γλυκά συγκεκριμένων συναδέλφων τους.

Αγαπημένος και πολυβραβευμένος, ο σεφ μάς υποδέχεται στο εστιατόριό του «Βαρούλκο», στην Ακτή Κουμουνδούρου, στον Πειραιά.

  1. Η αγαπημένη μου ταβέρνα είναι ο «Μουστάκιας» (Ίδης και Κιλκίς 6, Προφήτης Ηλίας, Πειραιάς, τηλ. 210-41.19.569) και η «Αρχαία Λάππα» (Επισκοπή Ρεθύμνου, Κρήτη, τηλ. 28310-81.004).
  2. Μου αρέσει η δημιουργική κουζίνα του «Funky gourmet» (Παραμυθιάς 13, Κεραμεικός, τηλ. 210-52.42.727) και του εστιατορίου «Σελήνη» στη Σαντορίνη (τηλ. 22860-22.249).
  3. Για ιαπωνικές γεύσεις προτιμώ το «Sushimou» (Σκούφου 6, Αθήνα, τηλ. 211-40.78.457).
  4. Στον «Τηλέμαχο» (Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα, τηλ. 210-36.13.300) θα πάω για τα φοβερά κρεατικά του.
  5. Καλό ψωμί και διάφορα αρτοσκευάσματα θα αγοράσω από τον «Στεργίου» (Σωκράτους 20, Βούλα, τηλ. 210-89.52.461).
  6. Φοβερό παγωτό (και από βουβαλίσιο γάλα) έχει στο «Bufala Gelato» (Αρτέμιδος 1, Γλυφάδα, τηλ. 210-89.46.000).
  7. Για μοναδικό καφέ και ροφήματα πηγαίνω στο «Clemente» (Βουκουρεστίου 3, Αθήνα, τηλ. 210-32.19.340).
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή