Ο Εντ Σίραν είναι Λάνιστερ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πήρε την πρώτη του κιθάρα όταν ήταν τεσσάρων. Στα 13 είχε ηχογραφήσει το πρώτο του άλμπουμ, στα 17 άφησε το σχολείο, άρχισε να παίζει παντού και να ανεβάζει τη μουσική του στο You Tube προκειμένου να γίνει γνωστός. Και παρότι δεν μοιάζει στον συνήθη φωτογενή ποπ σταρ, ο 26χρονος κοκκινομάλλης από το Χάλιφαξ της Αγγλίας κατάφερε στα 20 του χρόνια, με καλοφτιαγμένα ποπ τραγουδάκια που μιλούν με χαριτωμένη αφέλεια για τη νεανική αγάπη, να γίνει νούμερο 1 και το ντεμπούτο άλμπουμ του 7 φορές πλατινένιο. 

Ο Εντ Σίραν είναι ο άνθρωπος πίσω από το τραγούδι που ακούσατε περισσότερο φέτος, το «Shape Of You», από το τρίτο άλμπουμ του, που κατάφερε να γίνει το πιο δημοφιλές του 2017 σε μία εβδομάδα και να βάλει εννέα τραγούδια στο top-10! Πλέον το ετήσιο εισόδημά του αγγίζει τα 57 εκατομμύρια δολάρια, πολλά από τα οποία ξοδεύει για να γεμίζει το σπίτι του παιχνίδια, να κάνει πολύχρωμα τατουάζ (έχει ήδη 60), αλλά και να προσφέρει σε φιλανθρωπίες. Στα εκατομμύρια των θαυμαστριών του συγκαταλέγεται και η Μέισι Γουίλιαμς, η Άρια Σταρκ του «Game οf Thrones», και όπως φαίνεται αυτή ήταν η αιτία που ο Σίραν έκανε την πιο πολυσυζητημένη cameo εμφάνιση σε σειρά, στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου: οι σεναριογράφοι τής έκαναν έκπληξη, βάζοντάς τον να παίξει έναν από τους στρατιώτες των Λάνιστερ στον δρόμο για το King’s Landing. 

Κανείς δεν φανταζόταν την αντίδραση. Τα αρνητικά σχόλια των φαν του σόου, που θεώρησαν ότι η παρουσία του «σε πέταγε» από την ατμόσφαιρα της σειράς, ανάγκασαν τον Σίραν με τα 14 εκατομμύρια ακολούθους στο twitter να κλείσει τον λογαριασμό του. Γιατί καλοί οι ποπ σταρ, φτάνει να μην τα βάζουν με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό φαινόμενο όλων των εποχών… ■

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή