Στην εισαγγελία νέα στοιχεία για το Noor 1

Στην εισαγγελία νέα στοιχεία για το Noor 1

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία  που συνδέονται με την εν εξελίξει έρευνα που διενεργεί ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Παναγιώτης Μπρακουμάτσος σχετικά με τις καταγγελίες του ισοβίτη Ευθύμιου Γιαννουσάκη ότι δέχθηκε πιέσεις για να εμπλέξει στην υπόθεση του Noor 1  τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, καταθέτει σήμερα ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού  ο επικεφαλής του ομίλου Παραπολιτικά Γιάννης Κουρτάκης.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας, ο οποίος έχει  καταθέσει στον εισαγγελέα, ζήτησε από τον κ. Μπρακουμάτσο να εξεταστεί συμπληρωματικά προκειμένου να εισφέρει πρόσθετα στοιχεία  που μένει να αποτιμηθούν και να αξιολογηθούν από τον εισαγγελικό λειτουργό, ενώ δεν αποκλείεται  αν κριθεί αναγκαίο κάτι τέτοιο να διευρυνθεί ο κύκλος των μαρτύρων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Γ. Κουρτάκη, Αλέξης Κούγιας στα χέρια του εντολέα του βρίσκεται ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο σημαντικότατο πρόσωπο της επιχειρηματικής σκηνής και άμεσα προσκείμενο σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες και στον υπουργό Αμυνας φέρεται να ομιλεί και  να αποκαλύπτει το τι ακριβώς έχει σχεδιαστεί εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα στοιχεία αυτά  θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία που έχει ήδη σχηματίσει ο κ. Μπρακουμάτσος, ο οποίος  αναμένεται να  αποφασίσει και για την ποινική αξιολόγηση του συνολικού αποδεικτικού υλικού που έχει ήδη στα χέρια του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή