Η απάντηση της συζύγου του Π. Καμμένου, Eλενας Τζούλη, για το ταξίδι στο Λονδίνο

Η απάντηση της συζύγου του Π. Καμμένου, Eλενας Τζούλη, για το ταξίδι στο Λονδίνο

2' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιχμηρή απάντηση για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με πρόσφατη επίσκεψη στο Λονδίνο έδωσε μέσω δελτίου Τύπου η δικηγόρος Ελένη Τζούλη, σύζυγος του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμένου.

Στην ανακοίνωσή της, τονίζεται ότι βρίσκεται στο στόχαστο επιθέσεων «εξαιτίας της αταλάντευτης θέσης του συζύγου της, υπουργού Εθνικής Αμυνας και Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, απέναντι σε φαινόμενα σήψης και διαφθοράς», ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει ότι τα οι επιθέσεις σε βάρος του υπουργού Εθνικής Αμυνας και της ίδιας στοχεύουν «στο να υπαναχωρήσει ο σύζυγός της από την πολιτική ανάδειξη αυτών των φαινομένων διαφθοράς».

Τέλος σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι βρίσκονται «υπό συνεχή φυσική παρακολούθηση και καθημερινά δέχονται πόλεμο λάσπης από συγκεκριμένα ΜΜΕ που επιδιώκουν με κάθε τρόπο την εξόντωςή τους»

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση: 

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Ιωάννη Κουρτάκη και τον χρηματοδότη των εκδόσεών του, διότι κατασπατάλησα 50 λίρες σε επίσκεψη στο ξενοδοχείο-εστιατόριο Park Tower, που βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο, όπου διέμενα, σε ιδιωτική στιγμή με τον σύζυγό μου, και δεν ήμουν ικανή να αγοράσω το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι. Επίσης, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που το κατακόκκινο φόρεμά μου δεν αγοράστηκε από την collection της συζύγου του, και κυρίως διότι τα προσωπικά μου αξεσουάρ δεν αποτελούν χορηγίες και δώρα της Siemens. Τέλος, να ζητήσω συγγνώμη και από τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη που δεν είμαι φαν των τηλεπωλήσεων του πολιτικού εξτρεμισμού του, αλλά την στιγμή της αλήθειας του λέω πάντα ψέματα ότι αγοράζω απ’ αυτά τα πολύ σικ ημερολόγια, που έκαναν θραύση στο Ερρίκος Ντυνάν.

Μετά απ’ αυτά, οφείλω να ενημερώσω τους Έλληνες Πολίτες ότι εξαιτίας της αταλάντευτης στάσης του συζύγου μου, Πάνου Καμμένου, ως Υπουργού Εθνικής Άμυνας, και Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απέναντι σε φαινόμενα σήψης και διαφθοράς, όπως είναι το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, και το σκάνδαλο του Noor1, τα οποία αγγίζουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, του επιχειρηματικού και μιντιακού κατεστημένου, τα οποία τυχαίνει να έχουν σχέσης στοργής και προδέρμ με πολιτικά κόμματα, και δη αυτό της Νέας Δημοκρατίας, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, συκοφαντούμαστε και απειλούμαστε, με σκοπό να υπαναχωρήσει ο σύζυγός μου από την πολιτική ανάδειξη αυτών των φαινομένων διαφθοράς. Ακριβώς σ’ αυτό το πλαίσιο συνεχώς βρισκόμαστε υπό φυσική παρακολούθηση, και καθημερινά δεχόμαστε έναν πόλεμο λάσπης από συγκεκριμένο συγκρότημα Μ.Μ.Ε., που επιδιώκει την με κάθε τρόπο εξόντωσή μας.

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» απλώς επιβεβαιώνουν την ουσιαστική βασιμότητα της μηνύσεως του συζύγου μου, σε βάρος του κ. Ιωάννη Κουρτάκη, και των συνεργών του, η οποία εκκρεμεί πλέον ενώπιον του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, για να λάβουν χώρα συγκεκριμένες εξειδικευμένες προανακριτικές πράξεις. Μετά την άρση όλων των σχετικών απορρήτων, σε εκκρεμείς δικογραφίες, θα πληροφορηθούν οι Έλληνες Πολίτες πως δρουν οι πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες για την επικράτησή τους δε διστάζουν να παρακολουθούν όχι μόνον εμένα και την οικογένειά μου, αλλά ακόμη και δημόσιους λειτουργούς. Έτσι, όλοι σύντομα θα μάθουν πως στήνονται τα επικοινωνιακά και άλλα παιχνίδια, και πως κάποιοι πουλάνε ως πρέζα την συκοφαντία. Τέλος, να πληροφορηθούν οι κάθε λογής αργυρώνητοι και μολυσμένοι με αίμα και χρήμα συνεργοί ότι το τακούνι του παπουτσιού μου δεν αξίζει να πατήσει κανένα σκουλήκι της συμμορίας τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή