Συγγενείς και πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν για δεύτερη φορά τον δολοφόνο της Ζέμπερη

Συγγενείς και πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν για δεύτερη φορά τον δολοφόνο της Ζέμπερη

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην οργισμένη αντίδραση του συγκεντρωμένου πλήθους στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, συνάντησε και σήμερα ο 58χρονος ο οποίος προσήχθη προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για τη στυγερή  δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στα δικαστήρια από νωρίς ήταν οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας αλλά και πολίτες που είτε είχαν κάποια δουλειά στα δικαστήρια είτε ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αδελφής του θύματος και προσήλθαν επί τούτου.

Συγγενείς και πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν για δεύτερη φορά τον δολοφόνο της Ζέμπερη-1

Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του δράστη το συγκεντρωμένο πλήθος του επιτέθηκε με ύβρεις και κατάρες ενώ πολλοί ήταν εκείνοι, μεταξύ των οποίων και συγγενείς του θύματος, που επεχείρησαν να τον χτυπήσουν.

Συγγενείς και πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν για δεύτερη φορά τον δολοφόνο της Ζέμπερη-2

Ο δράστης, ο οποίος στην προανακριτική του απολογία με κυνικότητα έχει ομολογήσει το ειδεχθές έγκλημά του, σκότωσε την κοπέλα για να την ληστέψει, εισπράττοντας μόλις 25 ευρώ, 20 από το τηλέφωνό της που πούλησε και πέντε που είχε στην τσάντα της, είχε αποφυλακιστεί λόγω των ευνοϊκών ποινικών διατάξεων που ισχύουν για τις αποφυλακίσεις, που ενισχύθηκαν μετά και από τον λεγόμενο νόμο Παρασκευόπουλου.

Ο 58χρονος βγήκε από τη φυλακή τον περασμένο Μάιο  μετά από έξι χρόνια, καθώς αρχικά είχε καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών σε 20 χρόνια και το εφετείο του μείωσε την ποινή στα 12 χρόνια.

Οι ίδιες σκηνές είχαν εκτυλιχθεί και πριν λίγες ημέρες όταν προσήχθη στον ανακριτή απ΄ όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Μετά το τέλος της απολογίας του ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή