ΔΣΑ: Βερβεσός – Αναστασόπουλος στο δεύτερο γύρο για την Προεδρία του Συλλόγου

ΔΣΑ: Βερβεσός – Αναστασόπουλος στο δεύτερο γύρο για την Προεδρία του Συλλόγου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο δεύτερο γύρο θα κριθούν οι νικητές των δικηγορικών εκλογών σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, όπου χιλιάδες δικηγόροι προσήλθαν και ψήφισαν για τις νέες διοικήσεις των συλλόγων τους.

Στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, πρώτος έκοψε το νήμα Δημήτρης Βερβεσός, ο οποίος στο δεύτερο γύρο, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Δημήτρη Αναστασόπουλο για την προεδρία του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας, όπου ψήφισαν περί τους 11.000 δικηγόροι.

Οι Δημήτρης Βερβεσός και Δημήτρης Αναστασόπουλος, παρά την πολυδιάσταση των ψηφοδελτίων και τις πολλές υποψηφιότητες, κατόρθωσαν να αφήσουν πίσω τους σε φανερή απόσταση τους συνυποψηφίους του.

Ο Δημήτρης Βερβεσός, νυν σύμβουλος του ΔΣΑ , προέρχεται από τον κεντοαριστερό χώρο, ενώ ο αντίπαλός του Δημήτρης Αναστασόπουλος, χωρίς να έχει επίσημο κομματικό χρίσμα, προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά, οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΔΣΑ κατατάχθηκαν με βάση τις ψήφους που έλαβαν, ως εξής: Δημήτρης Βερβεσός, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Φώτης Κωτσής, Παναγιώτης Περάκης, Θέμης Σοφός, Χριστίνα Κουντούρη, Νίκος Δαμασκόπουλος, Παναγιώτης Γαλετσέλλης, Άγγελος Βρεττός, Βασίλης Βραχιώτης, Θεόδωρος  Μαντάς και Θεμιστοκλής Χατζηιωάννου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή