Συνελήφθη στον Αλιμο ο Αρτέμης Σώρρας

Συνελήφθη στον Αλιμο ο Αρτέμης Σώρρας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη το Σάββατο σε διαμέρισμα στον Αλιμο από την Υπηρεσία της Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής ο Αρτέμης Σώρρας σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο της ΕΛ.ΑΣ., ο Σώρρας εντοπίστηκε σε ειδικό χώρο εντός του σπιτιού, ένα είδος «κρύπτης», ο οποίος δεν ήταν απόλυτα εμφανής και εκτιμάται ότι είχε διαμορφωθεί από τον ίδιο, προκειμένου να μην εντοπιστεί άμεσα, σε περίπτωση εφόδου της αστυνομίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο επικεφαλής του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», είχε αφήσει γενειάδα που παρέπεμπε σε ιερέα.

Ο Σώρρας φέρεται να άλλαζε συχνά κρησφύγετα την περίοδο κατά την οποία αναζητείτο, ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, βρισκόταν για αρκετό καιρό στο εν λόγω διαμέρισμα, γεγονός που οδήγησε τις αρχές στο να εντείνουν τις προσπάθειές τους το τελευταίο διάστημα, μέχρι τη σημερινή επιχείρηση.

Αρχικώς, μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στη συνέχεια σε εισαγγελέα Εφετών, για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή