Τι απάντησε ο Μητσοτάκης σε πολίτη που του είπε «δώστα όλα»

Τι απάντησε ο Μητσοτάκης σε πολίτη που του είπε «δώστα όλα»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Κιλκίς, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά τη δοξολογία παρευρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό χώρο του ηρώου Μάχης του Κιλκίς και στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων.

Επανέλαβε πως «ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα» υπογραμμίζοντας ότι η «κακή» συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ παράγει ήδη αποτελέσματα και το κόμμα του θα καταψηφίσει την κύρωσή της όταν έρθει στην ελληνική Βουλή.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους της πόλης προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες ενώ αργότερα κάθισε και σε καφέ της πόλης ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον πλησίασαν προκειμένου να του εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε η στιχομυθία που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με έναν διερχόμενο πολίτη, ο οποίος τον πλησίασε και του προτείνοντάς του χαρακτηριστικά: «Κυριάκο, δώστα όλα».

«Αυτό που λες είναι επικίνδυνο. Ο Τσίπρας τα έδωσε όλα στο Σκοπιανό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζοντας επιπροσθέτως πως εκείνος είναι προσεκτικός όσα λέει στους πολίτες.

Τι απάντησε ο Μητσοτάκης σε πολίτη που του είπε «δώστα όλα»-1
Τι απάντησε ο Μητσοτάκης σε πολίτη που του είπε «δώστα όλα»-2
Τι απάντησε ο Μητσοτάκης σε πολίτη που του είπε «δώστα όλα»-3
Τι απάντησε ο Μητσοτάκης σε πολίτη που του είπε «δώστα όλα»-4
Τι απάντησε ο Μητσοτάκης σε πολίτη που του είπε «δώστα όλα»-5
Τι απάντησε ο Μητσοτάκης σε πολίτη που του είπε «δώστα όλα»-6

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή