Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο Theodore βρίσκεται στο Θέατρο στον Κουμάρο της Τήνου μαζί με τους «Moa Bones» για μια βραδιά γεμάτη μουσική. Στις 9.30 μ.μ. Κουμάρος, Τήνος.

– Αφιέρωμα στον Βασίλη Σαλέα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα διοργανώνεται στο Βεάκειο Θέατρο, με τους Κώστα Χατζή, Στέλιο Ρόκκο, Χρήστο Δάντη και Καίτη Γαρμπή. Στις 9.30 μ.μ. Λόφος Προφήτη Ηλία, Καστέλλα.

– Εμπνευσμένo από την έκθεση «Πικάσο και αρχαιότητα, γραμμή και πηλός» το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει κεραμικά διακοσμητικά, χρηστικά αντικείμενα αλλά και μια σημαντική σειρά εκδόσεων για τον μεγάλο ζωγράφο. Eως 20/10. Νεοφύτου Δούκα 4.

– Στο πλαίσιο του «Animart 2019» πραγματοποιούνται σήμερα ένα εργαστήριο animation, ένα χορού, εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας, η περφόρμανς των S. Genoversi και Δ. Παπουτσή και ένα εργαστήριο φωτογραφίας. Από τις 10 π.μ. Υδρα.

– Η μουσική παράσταση «Ελληνικά διάφορα» με τη Νατάσα Μποφίλιου μαζί με την Ορχήστρα του Βασίλη Τσιτσάνη και τη Δήμητρα Γαλάνη βρίσκεται στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών. Στις 9.30 μ.μ. Γιαννιτσά.

– Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας» διοργανώνεται ένα μεγάλο πάρτι με τους «Blues Escape» σε συνεργασία με το «Διεθνές Φεστιβάλ Χορού». Στις 8.30 μ.μ. Προαύλιο Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

– Εγκαινιάζεται ομαδική έκθεση αντιναζιστικών κόμικς από 14 Ελληνες καλλιτέχνες στο «Alsos Lounge Cafe» με αναφορές στην Αθήνα της Κατοχής. Εως 28/7. Από τις 8 π.μ. Ευελπίδων και Μουστοξύδη, Πεδίον του Αρεως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή