Δύο ακόμη ρολόγια για τη δημοπρασία Only Watch 2019: DE BETHUNE x URWERK και BELL & ROSS

Δύο ακόμη ρολόγια για τη δημοπρασία Only Watch 2019: DE BETHUNE x URWERK και BELL & ROSS

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον περασμένο Ιούλιο σας είχαμε παρουσιάσει τα 50 μοναδικά στο είδος τους ρολόγια που διέθεσαν μεγάλοι οίκοι και ανεξάρτητοι σχεδιαστές στη δημοπρασία Only Watch 2019, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο Ίδρυμα κατά της Μυϊκής Δυστροφίας Duchenne, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό. Δύο όμως ρολόγια όμως υπήρχαν στη λίστα αλλά δεν υπήρχε φωτογραφία τους. Υπήρχε αναφορά στην Bell & Ross, αλλά η εταιρεία δεν είχε ακόμη επικοινωνήσει ούτε καν το όνομα του μοντέλου, πόσο μάλλον φωτογραφία του ενώ το προϊόν συνεργασίας της Urwerk και της De Bethune αναγγελόταν μόνο με ένα σκίτσο του, το οποίο σε προϊδέαζε για το πολύπλοκο και το φουτουριστικό του πράγματος, αλλά δεν υπήρχε ακόμη πραγματικό ρολόι για να φωτογραφηθεί. Τώρα έχουμε επιτέλους στη διάθεσή μας τις εικόνες των πραγματικών ρολογιών και σας τις παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως.

 

DE BETHUNE X URWERK Moon Satellite for Only Watch 2019

 

Δύο ακόμη ρολόγια για τη δημοπρασία Only Watch 2019: DE BETHUNE x URWERK και BELL & ROSS-1

Αυτό το ρολόι είναι ένα εκπληκτικό αμάλγαμα της φουτουριστικής σχεδίασης και των εξωπραγματικών μηχανισμών που έχουν κάνει διάσημες τις δύο ανεξάρτητες εταιρείες. Φτιαγμένο από τιτάνιο που γυαλίζει σαν καθρέφτης, κρύβει κάτω από το καπάκι και το καμπυλωτό κρύσταλλο ζαφειριού τον URDB01 caliber, έναν μοναδικό στο είδος του μηχανισμό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο ρολόι από τους μηχανικούς των δύο εταιρειών. Όπως θα παρατηρήσετε έχει την κορώνα στο 12 και διαθέτει την εμβληματική δορυφορική ένδειξη της ώρας της Urwerk και μία σφαιρική ένδειξη φάσης της Σελήνης.

Δύο ακόμη ρολόγια για τη δημοπρασία Only Watch 2019: DE BETHUNE x URWERK και BELL & ROSS-2

 

BELL & ROSS BR05 Skeleton Gold Blue for Only Watch 2019

Δύο ακόμη ρολόγια για τη δημοπρασία Only Watch 2019: DE BETHUNE x URWERK και BELL & ROSS-3

 

Μία ιδιαίτερου σχήματος κάσα από ροζ χρυσό 18Κ με ενσωματωμένο λουράκι από καουτσούκ και καντράν φτιαγμένο από μπλε κρύσταλλο ζαφειριού με απλικέ ενδείξεις από ροζ χρυσό, το οποίο αποτελεί ένα «παράθυρο» που αποκαλύπτει τον skeleton μηχανισμό. Ο BRCAL.322 διαθέτει μπλε ρότορα 360ο.

Δύο ακόμη ρολόγια για τη δημοπρασία Only Watch 2019: DE BETHUNE x URWERK και BELL & ROSS-4

Υπενθυμίζουμε ότι η δημοπρασία Only Watch 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Four Seasons Hôtel des Bergues της Γενεύης, στις 2 μ.μ. τοπική ώρα, από τον οίκο Christies.

Δείτε όλα τα μοναδικά ρολόγια της δημοπρασίας Only Watch 2019 εδώ.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη δημοπρασία Only Watch και για τα ρολόγια του 2019 εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή