«Βροχή» οι κλήσεις σε απολογία στη Λίγκα

«Βροχή» οι κλήσεις σε απολογία στη Λίγκα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eπτά ΠΑΕ και δύο συνδεόμενα με αυτές φυσικά πρόσωπα κάλεσε σε απολογία για αύριο το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ 1 στο πλαίσιο των παιχνιδιών της 12ης αγωνιστικής.

Ο Πανιώνιος, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή, κλήθηκε να απολογηθεί για το άναμμα πυρσών και κροτίδων στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή, για υβριστικά συνθήματα.

Ο ΟΦΗ, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή και της αστυνομίας, για άναμμα πυρσών και καπνογόνων από τους οπαδούς του, που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα με την ΑΕΚ, η οποία επίσης κλήθηκε, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή, και της αστυνομίας, για άναμμα καπνογόνων. Η ΑΕΛ, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή, για υβριστικά συνθήματα, είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν, ρίψη ενός καθίσματος και ρίψη ενός πυρσού στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο.

Ο Αρης και ο πρόεδρός του, Θ. Καρυπίδης, βάσει των αναφερομένων στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση του παρατηρητή, επειδή στον διάδρομο των αποδυτηρίων εξύβρισε αξιωματούχους της αποστολής της Λαμίας. Η ομάδα της Φθιώτιδας και ο εκπρόσωπός της Γ. Συρογιάννης, βάσει του φύλλου αγώνα και την έκθεση της αστυνομίας, για υβριστική συμπεριφορά προς τον πρόεδρο του Αρη.

Οι αποφάσεις αναμένεται να εκδοθούν αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή