ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Βροχή» οι κλήσεις σε απολογία στη Λίγκα

vrochi-oi-kliseis-se-apologia-sti-ligka-2351363

Eπτά ΠΑΕ και δύο συνδεόμενα με αυτές φυσικά πρόσωπα κάλεσε σε απολογία για αύριο το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ 1 στο πλαίσιο των παιχνιδιών της 12ης αγωνιστικής.

Ο Πανιώνιος, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή, κλήθηκε να απολογηθεί για το άναμμα πυρσών και κροτίδων στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή, για υβριστικά συνθήματα.

Ο ΟΦΗ, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή και της αστυνομίας, για άναμμα πυρσών και καπνογόνων από τους οπαδούς του, που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα με την ΑΕΚ, η οποία επίσης κλήθηκε, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή, και της αστυνομίας, για άναμμα καπνογόνων. Η ΑΕΛ, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή, για υβριστικά συνθήματα, είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν, ρίψη ενός καθίσματος και ρίψη ενός πυρσού στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο.

Ο Αρης και ο πρόεδρός του, Θ. Καρυπίδης, βάσει των αναφερομένων στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση του παρατηρητή, επειδή στον διάδρομο των αποδυτηρίων εξύβρισε αξιωματούχους της αποστολής της Λαμίας. Η ομάδα της Φθιώτιδας και ο εκπρόσωπός της Γ. Συρογιάννης, βάσει του φύλλου αγώνα και την έκθεση της αστυνομίας, για υβριστική συμπεριφορά προς τον πρόεδρο του Αρη.

Οι αποφάσεις αναμένεται να εκδοθούν αύριο.