Με την Καθημερινή της Κυριακής: ο Γαστρονόμος μαγειρεύει για τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας

Με την Καθημερινή της Κυριακής: ο Γαστρονόμος μαγειρεύει για τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εστιατόριο Σπονδή μαγειρεύει αποκλειστικά για τον Γαστρονόμο!

Με αίσθηση των υλικών, των συνδυασμών, της αλληλουχίας των πιάτων, οι Arnaud Bignon, Άγγελος Λάντος, Σπύρος Πεδιαδιτάκης και Θανάσης Σταμούδης, η λαμπρή ομάδα του διάστερου γαλλικού εστιατορίου του Παγκρατίου, κατέστρωσαν ένα μενού υποδειγματικό: απλούστατο και ισορροπημένο, φινετσάτο πλην όμως ρωμαλέο και με νοστιμιά απολαυστικά ευχερή.

Με την Καθημερινή της Κυριακής: ο Γαστρονόμος μαγειρεύει για τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας-1

Μικρά νόστιμα επεισόδια ευωχίας σκηνοθετήσαμε σε αυτό το τεύχος, με πρόσχημα το τραπέζι των Χριστουγέννων. Επτά γιορτινά μενού, καθένα από τα οποία ένας ολόκληρος κόσμος με τη δική του ξεχωριστή ατμόσφαιρα, αισθητική, ύφος.

Ο Χριστουγεννιάτικος Γαστρονόμος κυκλοφορεί στις 08/12 με την Καθημερινή της Κυριακής.

Με την Καθημερινή της Κυριακής: ο Γαστρονόμος μαγειρεύει για τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή