Με την Καθημερινή της Κυριακής: ο Γαστρονόμος μαγειρεύει για τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας

Φωτογραφία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΪΚΟΣ
Το εστιατόριο Σπονδή μαγειρεύει αποκλειστικά για τον Γαστρονόμο!
Με αίσθηση των υλικών, των συνδυασμών, της αλληλουχίας των πιάτων, οι Arnaud Bignon, Άγγελος Λάντος, Σπύρος Πεδιαδιτάκης και Θανάσης Σταμούδης, η λαμπρή ομάδα του διάστερου γαλλικού εστιατορίου του Παγκρατίου, κατέστρωσαν ένα μενού υποδειγματικό: απλούστατο και ισορροπημένο, φινετσάτο πλην όμως ρωμαλέο και με νοστιμιά απολαυστικά ευχερή.
Μικρά νόστιμα επεισόδια ευωχίας σκηνοθετήσαμε σε αυτό το τεύχος, με πρόσχημα το τραπέζι των Χριστουγέννων. Επτά γιορτινά μενού, καθένα από τα οποία ένας ολόκληρος κόσμος με τη δική του ξεχωριστή ατμόσφαιρα, αισθητική, ύφος.
Ο Χριστουγεννιάτικος Γαστρονόμος κυκλοφορεί στις 08/12 με την Καθημερινή της Κυριακής.
[nx_login_form]x