Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο Χρήστος Θηβαίος συνεργάζεται με τον Χάρη Κατσιμίχα, παρουσιάζοντας παλιά τραγούδια του αλλά και τις νέες συνθέσεις του δεύτερου (μελοποιημένη ποίηση). Μαζί του οι String Demons. Στις 10.30 μ.μ. Mουσική σκηνή «Σφίγγα», Κιάφας 13.

– Το 9ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας έρχεται για ένα διήμερο (14-15/12) γεμάτο μελωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Καλεσμένοι φέτος και οι Duo Melis, ένα από τα πιο διάσημα κιθαριστικά ντουέτα στον κόσμο. Στις 9 μ.μ. Βιλεαρδουίνου 1, πλ. Υπαπαντής, Καλαμάτα.

– Παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Παπαθεοδούλου «Αμάλια», σε εικονογράφηση της Ντανιέλας Σταματιάδη (εκδ. Ικαρος), στο βιβλιοπωλείο «Ο γάτος Μαουρίτσιο». Στις 6 μ.μ. Ευφρονίου 10-12.

– Η Nitra Gallery, στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει την επετειακή έκθεση – αφιέρωμα σε σημαντικούς Ελληνες ζωγράφους. Eγκαίνια σήμερα, 12 – 4 μ.μ. Φιλίππου 51, Αρχαία Αγορά.

– Eγκαινιάζεται η ομαδική έκθεση «Παιχνίδια», με έργα σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών που αναφέρονται στο παιχνίδι ως ένα φαινόμενο του πολιτισμού. Εως 31/12. Πλ. Κολωνακίου 20.

– Γιορτινές προσφορές στο Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ. Σήμερα και αύριο, 10 π.μ. – 5 μ.μ. Πλουτάρχου 22, Κολωνάκι.

– Ολοκληρώνεται σήμερα το βιβλιοφιλικό χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΕΛΙΑ, στο Βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ, 10 π.μ. – 5 μ.μ. Αμερικής 13, Αθήνα.

– Με τραγούδια και χορό από την Polyphonica και πολλές εκπλήξεις, θα είναι εφέτος το χριστουγεννιάτικο πάρτι για παιδιά του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. 11 π.μ. – 3 μ.μ. Νεοφύτου Δούκα 4.

– Ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται στις 18/12 το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μετανάστευσης, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων. Από τις 5 μ.μ. Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή