Ατζέντα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΑΡΝΤΙΦ 

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΚΑΣΤΡΑ Από 28/01/2020 έως 10/05/2020

Στο πλαίσιο της περιοδεύουσας έκθεσης «Castles: Paintings from the National Gallery, London», επιλεγμένοι πίνακες με κάστρα από τη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης του Λονδίνου ταξιδεύουν εκτός βρετανικής πρωτεύουσας και φιλοξενούνται σε μουσεία, πινακοθήκες και άλλους χώρους τέχνης. Πρώτος σταθμός της διαδρομής είναι το National Museum Cardiff, ενώ ως τελευταίος έχει οριστεί  το Norwich Castle Museum (28/11/2020-07/03/2021).


Ατζέντα-1

ΦΙΝΙΞ

ΜΟΔΑ ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ Έως 05/01/2020

Mε περισσότερα από 100 σχέδια, η έκθεση «Antonio: The Fine Art of Fashion Illustration» στο Phoenix Art Museum πραγματοποιεί ένα αφιέρωμα στον illustrator μόδας Antonio Lopez (1943-1987). Μαζί με τον συνεργάτη του, art director Juan Ramos, υπήρξαν οι σημαντικότεροι δημιουργoί concepts με εικονογραφήσεις για editorials μόδας και διαφημιστικές καμπάνιες της εποχής τους. Οι δύο Πορτορικανοί, που συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στη Νέα Υόρκη, με το ταλέντο και την πρωτοποριακή σκέψη τους βοήθησαν την εικονογράφηση μόδας να δείξει τη δυναμική της και κέρδισαν την εκτίμηση μεγάλων τίτλων, όπως οι Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, Interview. phxart.org

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή