Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επτά μέτρα για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Το σχέδιο που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο για την επόμενη μέρα.

* Πρώτο φως στο τούνελ της πανδημίας αλλά και εγρήγορση χωρίς λήξη συναγερμού. Δυο διακεκριμένες καθηγήτριες ιατρικής η κ.Αναστασία Κοτανίδου και η κ. Παγώνα Λάγιου μιλούν στην «Κ» για την ανάγκη εφαρμογής των μέτρων και τους υπερμεταδότες .

*Πιέσεις από ΕΕ για να αδειάσουν τα νησιά από πρόσφυγες και μετανάστες. Φόβος η εξάπλωση του ιού στα κέντρα υποδοχής .

* «Φαστ τρακ» δίκες για επενδυτικού ενδιαφέροντος υποθέσεις. Νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης .

*Οι ρυθμίσεις και οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις .Τα «μυστικά» για τη χορήγηση του ειδικού επιδόματος των 800 ευρώ για μισθωτούς , ελεύθερους επαγγελματίες.

* Όσα μας έμαθε η νίκη κατά του Έμπολα – ο Κύπριος τέως επίτροπος Χρ. Στυλιανίδης μιλάει στην “Κ” για την ανάγκη ευρωπαϊκού συντονισμού κατά του κορωνοϊού.

* Ευρωομόλογο – γιατί λέει «όχι» η Ολλανδία. Η πρέσβειρα της χώρας στην Ελλάδα κ. Στέλλα Ρόνερ – Γκρούμπασιτς προτείνει τη δημιουργία ειδικού ταμείου.

* «Όσες χώρες μπορούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές θα κερδίσουν» ο Κάουσλικ Μπασού καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ μιλάει για τις αλλαγές που θα φέρει στην οικονομία η πανδημία.

* Η καραντίνα και η έξαρση της βίας στο σπίτι- οι προειδοποιήσεις επιστημόνων.

* Αναζητώντας «εμβόλιο» για τις θεωρίες συνωμοσίας του κορωνοϊού.

* Θρίλερ κορωνοϊού εν πλω. Ο απόπλους του επιβατηγού «Ελ.Βενιζέλος» από το Τσεσμέ, η απαγόρευση κατάπλου σε Ισπανία και Τουρκία και η επιστροφή στην Ελλάδα.

* Τηλεκπαίδευση μετ’ εμποδίων… Διαμάχη υπουργείου – συνδικαλιστών.

* Πάσχα «κεκλεισμένων των θυρών» στις εκκλησίες με απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

* Συνεννόηση στο γκισέ με ένα κλικ. Το κράτος έρχεται ζωντανά στην οθόνη.

* Σε πολύ δύσκολη θέση ο Ερντογάν. Η υβριδική απειλή στον Έβρο και το Αιγαίο απετράπη από την Ελλάδα, στη Συρία η Τουρκία έχει βαλτώσει, ενέσκηψε και η πανδημία.

* Οι «Τσιόδρες» που ακούν ευλαβικά οι πολίτες. Οι εθνικοί επιδημιολόγοι ανά τον κόσμο.

* Εβδομάδα των παθών στη Νέα Υόρκη. Σκηνές ζόφου στην κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη καθώς ο αριθμός των θυμάτων του φονικού ιού αυξάνεται εκθετικά

*Το διαιτολόγιο της καραντίνας. Δύο επιστήμονες εξηγούν στην «Κ» πως η ισορροπημένη διατροφή θωρακίζει τον οργανισμό μας έναντι του ιού.

*«Θα ξαναχτίσουμε ο,τι γκρεμιστεί»: Η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου μέσω Skype με την «Κ».

*ΙΣΤΟΡΙΑ: Η Αριστερά στο πολιτικό προσκήνιο. Δυναμική εμφάνιση των κομμουνιστών μετά την κατάργηση του Α.Ν.509 βάσει του οποίου είχε κηρυχθεί παράνομο το ΚΚΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή