Ανακαλύπτουμε τη μαγειρική μας παράδοση!
Στον Γαστρονόμο Νοεμβρίου:
Ζαγορίσια μαγειρική: Ο τόπος, οι άνθρωποι, τα προϊόντα, οι συνταγές.
All in one pot α λά ελληνικά: Λαχταριστά, χειμωνιάτικα φαγητά, οικογενειακά, της θαλπωρής, με όλα τα υλικά σε ένα σκεύος.
Το ψητό της Κυριακής: Ενα ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι με επίκεντρο ένα ασυνήθιστο ροστ μπιφ. ∆ιά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Τα μυστικά των σεφ: Χειροποίητη λακέρδα από τον Λευτέρη Λαζάρου, χοιρινό κυδωνάτο… αλλιώς από τον Σωτήρη Ευαγγέλου, φοκάτσια με κάστανα από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη, σπιτική γκρανόλα από τον Αστέριο Κουστούδη.
Η μαγειρική της καθημερινότητας: Eνα πλήρες, χρηστικό, μηνιαίο συνταγολόγιο χωρισμένο σε ενότητες: λαδερά, κοτόπουλο, ψάρι, όσπρια, ζυμαρικά, κρέας.
Γλυκά με ελαιόλαδο: Πρωτότυπα κέικ, μους, πίτες και μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ