Γαστρονόμος

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακαλύπτουμε τη μαγειρική μας παράδοση!

Στον Γαστρονόμο Νοεμβρίου:

Ζαγορίσια μαγειρική: Ο τόπος, οι άνθρωποι, τα προϊόντα, οι συνταγές.

All in one pot α λά ελληνικά: Λαχταριστά, χειμωνιάτικα φαγητά, οικογενειακά, της θαλπωρής, με όλα τα υλικά σε ένα σκεύος.

Το ψητό της Κυριακής: Ενα ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι με επίκεντρο ένα ασυνήθιστο ροστ μπιφ. ∆ιά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.

Τα μυστικά των σεφ: Χειροποίητη λακέρδα από τον Λευτέρη Λαζάρου, χοιρινό κυδωνάτο… αλλιώς από τον Σωτήρη Ευαγγέλου, φοκάτσια με κάστανα από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη, σπιτική γκρανόλα από τον Αστέριο Κουστούδη.

Η μαγειρική της καθημερινότητας:  Eνα πλήρες, χρηστικό, μηνιαίο συνταγολόγιο χωρισμένο σε ενότητες: λαδερά, κοτόπουλο, ψάρι, όσπρια, ζυμαρικά, κρέας.

Γλυκά με ελαιόλαδο: Πρωτότυπα κέικ, μους, πίτες και μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή