ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έφτασαν στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου στην Κύπρο ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και πριγκίπισσα Κάθριν (Κέιτ Μίντλεττον), για να μοιράσουν ευχές και δώρα στο προσωπικό που εργάζεται αυτές τις γιορτινές μέρες μακριά από τις οικογένειες του.

Το πριγκιπικό ζεύγος περίμενε για να υποδεχεί και να χαιρετήσει πλήθος κόσμου, κρατώντας λουλούδια και βρετανικά σημαιάκια. 

Την προηγούμενη μέρα, Ουίλιαμ και Κέητ οργάνωσαν στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τις οικογένειες και τα παιδιά του προσωπικού των αεροπορικών βάσεων Coningsby και RAF Marham, που βρίσκεται με απόσπαση στις Βρετανικές Βάσεις της Κύπρου.

Σε tweet στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού του Kensington, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ανέφερε«προσδοκούμε αύριο να ταξιδέψουμε στις Βάσεις Ακρωτηρίου, στην Κύπρο και να συναντηθούμε με μαμάδες και μπαμπάδες των παιδιών, που γνωρίσαμε σήμερα. Είμαι σίγουρη ότι θα κατενθουσιαστούν με τις κάρτες και τα δώρα που μας δώσατε να τους μεταφέρουμε».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ