«Πέρασε» από τη Λιβαδειά και κράτησε το +8 ο ΠΑΟΚ

«Πέρασε» από τη Λιβαδειά και κράτησε το +8 ο ΠΑΟΚ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πύρρειος» ήταν η χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού εκτός έδρας με 2-1, αφού ο Πόντους Βέρνμπλουμ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και ουσιαστικά χάνει τη φετινή σεζόν. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» άφησε πίσω του τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, παίρνοντας μια… επαγγελματική νίκη χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ στο 41΄ με πανέμορφο βολέ και στο 46΄ ο Μπίσεσβαρ πέτυχε το 2-0. Το εντυπωσιακό γκολ με γυριστό σουτ του Ζησόπουλου στο 75΄ δεν ήταν αρκετό για τον Λεβαδειακό να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Λιάγκας, Τσαμπούρης, Καθάριος (64΄ Νανγκίς), Μητρόπουλος, Στανόγεβιτς, Ιωαννίδης, Καραχάλιος (79΄ Μανγκά), Γιακουμάκης (90΄ Μαρκόβσκι).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα – Μαουρίσιο (81΄ Κάνιας), Βέρνμπλουμ (7΄ λ.τ. Σάκχοφ) – Ζαμπά (85΄ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Ουάρντα – Πρίγιοβιτς

• Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χθες χωρίς τον δικέφαλο αετό στο στήθος. Αντ’ αυτού στη φανέλα βρέθηκε το πρώτο έμβλημα του συλλόγου, το τετράφυλλο τριφύλλι και το πέταλο, σε μια επετειακή εμφάνιση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή