Προσωρινή λύση Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ και στο βάθος Ποτσετίνο ή Ζιντάν

Προσωρινή λύση Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ και στο βάθος Ποτσετίνο ή Ζιντάν

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην προσωρινή λύση του πρώην επιθετικού της Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ οδηγήθηκε για το υπόλοιπο της σεζόν η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να καλύψει το κενό στον πάγκο της μετά την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Νορβηγός προπονητής, με προϋπηρεσία μόνο στη Μόλντε και την Κάρντιφ, αποτελεί αμφισβητούμενη λύση ανάγκης μιας μάλλον βιαστικής διοίκησης, της οποίας μάλιστα ξέφυγε η σχετική ανακοίνωση πρόωρα. Εκ παραδρομής, η Γιουνάιτεντ δημοσίευσε στις σελίδες της στο Ιντερνετ της αργά προχθές την πρόσληψη του κ. Σόλσκιερ, κατόπιν έσβησε τις σχετικές αναρτήσεις και χθες τις ανέβασε ξανά επισήμως, τονίζοντας ότι πρόκειται για πρόσληψη έως το καλοκαίρι. Υπενθύμισε, δε, ότι συμπληρώνονται 20 σεζόν από εκείνο το τέρμα του στο «Καμπ Νου» το 1999 που χάρισε την απίστευτη ανατροπή και το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ στους «κόκκινους διαβόλους» εις βάρος της Μπάγερν. Σκοπός πλέον είναι να σωθεί ό,τι σώζεται από τη φετινή χρονιά.

Ρεπορτάζ κάνουν λόγο για πρόταση 45 εκατομμυρίων ευρώ που θα γίνει στην Τότεναμ το καλοκαίρι για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, προκειμένου να καλυφθεί η ρήτρα του συμβολαίου του, ενώ και ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται «ζεστός» για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

O δε Μουρίνιο δήλωσε χθες ότι «η Γιουνάιτεντ έχει μέλλον χωρίς εμένα κι εγώ έχω μέλλον χωρίς τη Γιουνάιτεντ», προσθέτοντας ότι όπως πάντα θα αποφύγει να κακολογήσει τον σύλλογο από τον οποίον αποχώρησε: «Κρατώ τα καλά πράγματα και δεν ομιλώ για οτιδήποτε συνέβη στον σύλλογο». Μένει τώρα να δούμε πού θα είναι το μέλλον του…

Δεν αποκλείεται αυτό να είναι στη Ρεάλ, η οποία χθες προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων νικώντας την ιαπωνική Κασίμα Αντλερς 3-1, με χατ τρικ του Γκάρεθ Μπέιλ.

Το Σάββατο η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την εκπληκτική Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ, πρωταθλήτρια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που μετά την Τιμ Ουέλιγκτον της Νέας Ζηλανδίας και την Εσπεράνς της Τυνησίας προχθές απέκλεισε και τη Ρίβερ Πλέιτ, στα πέναλτι. Στο 2-2 του κανονικού αγώνα το σκορ είχε ανοίξει ο Μπεργκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή