Euroleague: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 79-65

Euroleague: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 79-65

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τους «ερυθρόλευκους» να εκτελούν υποδειγματικά σε άμυνα και επίθεση το πλάνο του Ντέιβιντ Μπλατ, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 79-65 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Οι Πειραιώτες αύξησαν σε 10-6 το ρεκόρ τους, βυθίζοντας παράλληλα σε 7-9 τους «πράσινους» και δίνοντας συνέχεια στις απογοητευτικές εκτός έδρας εμφανίσεις του «τριφυλλιού», παρά τον… αέρα προσδοκιών που έφερε ο Ρικ Πιτίνο.

Κυρίαρχος των… αιθέρων ο Νίκολα Μιλουτίνοβ με 18 πόντους, 18 ριμπάουντ (career high, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού με 18 ριμπάουντ σε ματς της Euroleague), 10 κερδισμένα φάουλ και ρεκόρ στην αξιολόγηση (index 41β.). Εκτελεστής από την περιφέρεια ο Γιάνις Στρέλνιεκς με 18 πόντους και 4/5 τρίποντα! Σε άλλο παρκέ το… μυαλό του Νικ Καλάθη, που αφυπνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεοπτο, και των ψηλών του Παναθηναϊκού.

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 41-25, 59-40, 79-65.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή