Ανανέωσε με Λόπες η ΑΕΚ, κατ’ αρχήν συμφωνία με Μπακασέτα

Ανανέωσε με Λόπες η ΑΕΚ, κατ’ αρχήν συμφωνία με Μπακασέτα

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ΑΕΚ έως το 2022 θα μείνει ο Ελντερ Λόπες, που ανανέωσε τη συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Ελλάδος και δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη, ενώ υπήρξε και κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Τάσο Μπακασέτα που θα ενταχθεί εκτός απροόπτου ξανά στην ομάδα.

«Ονειρό μου είναι να μπω με την ομάδα στο νέο γήπεδο», τόνισε ο αριστερός μπακ χαφ της ΑΕΚ που χαρακτήρισε την Ενωση «σπίτι» του. Ο Λόπες ήρθε στην Ενωση το καλοκαίρι του 2017 και βοήθησε πάρα πολύ στην επιστροφή της στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αγωνιζόμενος συνολικά σε 39 παιχνίδια με τον «Δικέφαλο», σκοράροντας και δύο γκολ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ΟΦΗ – ΑΕΚ στην αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο Λόπες υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα σε μερικές εβδομάδες.

Ευχάριστη εξέλιξη στην ΑΕΚ υπήρξε και στο θέμα της επιστροφής του Τάσου Μπακασέτα, καθώς η επαναπροσέγγιση του διεθνούς μεσοεπιθετικού σε συνδυασμό με τη γνωστοποίηση από πλευράς της ΑΕΚ πως η πρόταση ανανέωσης προς τον μέσο της ομάδας είναι σε ισχύ δημιούργησε καλό κλίμα και όλα δείχνουν ότι ο μεσοεπιθετικός θα φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Η ΑΕΚ δίνει σήμερα τον πρώτο της αγώνα για το 2019, αντιμετωπίζοντας τον Κισσαμικό (19.30) στα Χανιά για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκτός αποστολής έμειναν ο Κώστας Γαλανόπουλος που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, αλλά και ο Χρήστος Αλμπάνης που έχει ίωση. Ο νεοαποκτηθείς Νέναντ Κρίστιτσιτς έμεινε στην Αθήνα και η Ενωση φιλοδοξεί να αποφύγει τις παγίδες του πρώτου αγώνα της χρονιάς παίρνοντας από σήμερα καθαρό σκορ πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στα άλλα ματς της δεύτερης ημέρας των πρώτων αναμετρήσεων της φάσης των «16», θα υπάρξει έντονο άρωμα Σούπερ Λίγκας καθώς και οι τέσσερις «μονομάχοι» είναι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Στις 15.00 ο Απόλλων Σμύρνης θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και στις 17.15 η αναγεννημένη ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο ένα σκορ που θα βάλει δύσκολα στους Αρκάδες στη ρεβάνς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή