Θύμα χάκερ έπεσε ο Τσιτσιπάς

Θύμα χάκερ έπεσε ο Τσιτσιπάς

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα διαδικτυακής επίθεσης έπεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με αποτέλεσμα να ανεβούν στους δύο λογαριασμούς του στο Ινσταγκραμ ορισμένες «περίεργες» αναρτήσεις. Χθες το πρωί, ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάποιος χάκαρε τους δύο λογαριασμούς μου στο Ινσταγκραμ το απόγευμα της Δευτέρας. Το πρόβλημα λύθηκε και είναι πλέον ασφαλείς».

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ένωσε για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον 18χρονο αδελφό του Πέτρο σε επαγγελματικό τουρνουά και αγωνίστηκαν στον 1ο γύρο του διπλού του ΑΤΡ 250 της Μασσαλίας. Τα δύο αδέλφια που κάνουν συχνά μαζί προπόνηση, ηττήθηκαν από τον Ολλανδό Σάντερ Αρεντς και τον Αυστριακό Τρίσταν-Σάμουελ Βάισμπορν με 6-1, 7-5 σε έναν αγώνα που είχε διάρκεια κάτι περισσότερο από μία ώρα.

Το πρώτο σετ «έφυγε» πολύ γρήγορα από τα δύο αδέλφια. Ωστόσο, στο δεύτερο είχαν τις ευκαιρίες τους. Προηγήθηκαν με 4-2, αλλά οι αντίπαλοί τους κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 4-4 και να κάνουν το καθοριστικό μπρέικ στο 12 γκέιμ, κερδίζοντας το σετ με 7-5.

Στο ταμπλό του απλού ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι νούμερο 1, καθώς κατέχει την υψηλότερη θέση από όλους όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο επαγγελματικό τουρνουά της Μασσαλίας. Υπενθυμίζουμε πως είναι Νο 12 στον κόσμο. Ο 20χρονος τενίστας πέρασε άνευ αγώνα στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον 22χρονο Πολωνό, Χούμπερτ Χουρκάζ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα όταν και ηττήθηκε από τον Νταμίρ Ντζουμούρ στον 1ο γύρο του Ρότερνταμ, ο Τσιτσιπάς είχε δηλώσει πως θα απέσυρε τη συμμετοχή του από το γαλλικό τουρνουά επειδή αισθανόταν κουρασμένος. Τελικώς, είναι στη Μασσαλία και ελπίζει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο νικητής της διοργάνωσης παίρνει 250 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη και κερδίζει 115.235 ευρώ.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς εμφανίζεται πεπεισμένος πως ο γιος του θα ξεπεράσει σε τίτλους γκραν σλαμ τον Φέντερερ και τον Ναδάλ που έχουν από 20 και 17 αντιστοίχως. «Θέλει στο τέλος της καριέρας του, που θα κρατήσει για αρκετά χρόνια ακόμα, να σπάσει τα ρεκόρ των Ναδάλ και Φέντερερ», είπε χαρακτηριστικά ο Σρνταν Τζόκοβιτς σε εκπομπή της σερβικής τηλεόρασης. Και πρόσθεσε: «Είναι απλά πολύ φιλόδοξος και πολύ καλός για να μην το κάνει. Αν δεν είχε τον τραυματισμό, θα ήταν ένα βήμα μακριά από αυτόν τον στόχο. Τώρα είναι δύο βήματα μακριά. Πιστέψτε με, θα τα καταφέρει». Εχοντας κερδίσει τα τρία τελευταία γκραν σλαμ, ο Τζόκοβιτς έφθασε τους 15 τίτλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή