Αλλάζει στάση απέναντι στη διαιτησία ο Παναθηναϊκός

Αλλάζει στάση απέναντι στη διαιτησία ο Παναθηναϊκός

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς να έχει τη διάθεση να χρησιμοποιήσει τα αλλεπάλληλα σφάλματα της διαιτησίας εις βάρος του σαν χαλάκι για να κρύψει από κάτω τη σκόνη των κακών εμφανίσεών του από το ξεκίνημα της χρονιάς, ο Παναθηναϊκός προσανατολίζεται στο να σκληρύνει στο εξής τη στάση του απέναντι σε τέτοια φαινόμενα. Σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια όπου οι «πράσινοι» σήκωναν πολλή σκόνη ακόμη και… προκαταβολικά σε θέματα διαιτησίας, από πέρυσι είχαν αποφασίσει να κρατήσουν πιο διαλλακτική στάση, τακτική που τήρησαν και εφέτος μέχρι τώρα, παρότι έχουν χάσει από κραυγαλέα διαιτητικά λάθη αρκετούς βαθμούς. Οι όποιες αντιδράσεις τους ήταν ήπιες και εκφράστηκαν διακριτικά, κυρίως με κατά πρόσωπο επαφές παλαιότερα του Γιάννη Αλαφούζου και πιο πρόσφατα του Νίκου Νταμπίζα με ξένους αξιωματούχους.

Παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις που έλαβαν από τον Ζόραν Λάκοβιτς και τον Μέλο Περέιρα αντίστοιχα, η εικόνα αυτή δεν έχει αλλάξει. Ο Παναθηναϊκός μοιάζει απροστάτευτος στα μάτια των οπαδών του και οι διοικούντες σκέφτονται να κρατήσουν πιο σκληρή στάση σε περίπτωση νέων κρουσμάτων, αρχής γενομένης από τα τρία απανωτά ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Δεν επιθυμούν να δυναμιτίζουν το κλίμα με ακραίες αντιδράσεις ορατές στην εξέδρα (π.χ. έντονες διαμαρτυρίες παικτών και προπονητή την ώρα του αγώνα) ή με σκληρές ανακοινώσεις, αλλά θα φροντίσουν να φτάνει με «καθαρό» τρόπο η δυσαρέσκειά τους στα υψηλά κλιμάκια, για να μην εκλαμβάνεται η σιωπή τους ως αδυναμία…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή