«Σβηστά» ο Ολυμπιακός 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

«Σβηστά» ο Ολυμπιακός 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δεύτερη θέση που οδηγεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ «κλείδωσε» ο Ολυμπιακός χάρη στη νίκη του επί του Απόλλωνα με 2-0 χθες βράδυ στη Ριζούπολη με αυτογκόλ του Στάθη στο 24΄ και σουτ του Χασάν στο 70΄. Πλέον, η διαφορά από τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ αυξήθηκε στους 11 βαθμούς, επτά αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Τη νίκη των «ερυθρολεύκων» επισκίασε ο τραυματισμός του Βασίλη Τοροσίδη. Ο έμπειρος αμυντικός αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο με πρόβλημα στο δεξί γόνατο και υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του. Στα αξιοσημείωτα το ματς της Ριζούπολης το γεγονός πως πριν από τη σέντρα ο Πέδρο Μαρτίνς χειροκροτήθηκε με θέρμη από τους φίλους των «ερυθρολεύκων». Οι «Πειραιώτες» είχαν δοκάρια με τον Κούτρη και Μασούρα (διπλό δοκάρι με κεφαλιά) και ο Απόλλων ένα σε κεφαλιά του Ελ Χέλβε.

Απόλλων: Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Γκίνο (76΄ Γαρουφαλιάς), Κύργιας, Βαφέας, Ντούρσο, Ναδάλες, Ρώσση (39΄ Βάρκας), Ακόστα (53΄ Ντεφεντερίκο), Ελ Χέλβε.

Ολυμπιακος: Σα, Τοροσίδης (28΄ Ανδρούτσος), Μιράντα, Μεριά, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας (76΄ Σολδάνο), Φορτούνης (58΄ Νάτχο), Χασάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή