Τσάμπιονς Λιγκ: Το ενδιαφέρον απόψε στο Τορίνο

Τσάμπιονς Λιγκ: Το ενδιαφέρον απόψε στο Τορίνο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με συνολικά τέσσερα παιχνίδια σήμερα και αύριο (12, 13/3) να δίνουν τις πολυπόθητες προκρίσεις.

Απόψε όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους (22:00) θα προσπαθήσει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την οποία είχε ηττηθεί με 2-0 στην Ισπανία στον πρώτο αγώνα.

Στο άλλο σημερινό ματς η Μάντσεστερ Σίτι (22:00) βρίσκεται πολύ κοντά στην επόμενη φάση, καθώς καλείται να διαχειριστεί το πλεονέκτημα που έχει αποκτήσει από τη νίκη της στη Γερμανία με 3-2 επί της Σάλκε.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης δεσπόζει η μάχη στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου μεταξύ Μπάγερν και Λίβερπουλ (22:00) οι οποίες συνέθεταν εξ αρχής το πιο αμφίρροπο ζευγάρι των «16» και το 0-0 του «Άνφιλντ» άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Η Μπαρτσελόνα, στο «Καμπ Νου», καλείται να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που τη θέλουν ως φαβορί απέναντι στη Λιόν (22:00) παρά τη «λευκή» ισοπαλία του πρώτου παιχνιδιού στη Γαλλία.

Η κλήρωση των προημιτελικών (αλλά και των ημιτελικών) θα γίνει την Παρασκευή 15/3, στις 13:00 ώρα Ελλάδας, στη Νιόν της Ελβετίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή