ΠΑΟΚ: Το φθινόπωρο αναμένεται να επιστρέψει ο Μαουρίτσιο

ΠΑΟΚ: Το φθινόπωρο αναμένεται να επιστρέψει ο Μαουρίτσιο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου με το εμφατικό 3-0 στην Τούμπα, καθώς ο Μαουρίτσιο υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου. Ο Βραζιλιάνος μέσος και ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες για τους επίδοξους πρωταθλητές, θα οδηγηθεί στο χειρουργείο μόλις «ηρεμήσει» η άρθρωση κι αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τουλάχιστον έξι με εφτά μήνες μετά, στα μισά του α΄ γύρου του επόμενου πρωταθλήματος. Οι Πέλκας και Ελ Καντουρί έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Μαλεζάς και Καρέλης μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζονται. Ο Βαρέλα ενημερώθηκε ότι κλήθηκε στην Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου για τον αγώνα της με το Λεσότο, στις 24 Μαρτίου.

Με τη νίκη του επί του Ατρόμητου, ο ΠΑΟΚ έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στοχεύοντας να μην κάνει καμία ήττα για να το πάρει αήττητος. Η διαφορά του με τον Ολυμπιακό παραμένει στους 7 βαθμούς, μόλις έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας (24 αγωνιστικές): ΠΑΟΚ 64, Ολυμπιακός 57, ΑΕΚ 44, Ατρόμητος 43, Αρης 37, Παναιτωλικός 33, Παναθηναϊκός 32, Ξάνθη 29, Λαμία 29, Αστέρας Τρ. 26, Λάρισα 26, Πανιώνιος 26, ΠΑΣ Γιάννινα 22, Λεβαδειακός 20, ΟΦΗ 19, Απόλλων 10 (σημ.: ο Παναθηναϊκός έχει -6 β., η ΑΕΚ -3 β. και ο ΠΑΟΚ -2 β.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή