Διέκοψαν τον αγώνα με μπαλάκια του τένις

Διέκοψαν τον αγώνα με μπαλάκια του τένις

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκάδες μπαλάκια του τένις διέκοψαν τον αγώνα της Ιρλανδίας με τη Γεωργία στο Δουβλίνο προχθές το βράδυ, αλλά οδήγησαν στην επίτευξη τέρματος. Οι Ιρλανδοί φίλαθλοι επέλεξαν αυτόν τον ακίνδυνο τρόπο για να εκδηλώσουν τη διαμαρτυρία τους κατά του ισχυρού άνδρα της ιρλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζον Ντιλέινι, που κατηγορείται για διαφθορά.

Ετσι, στο 33ο λεπτό ο αγωνιστικός χώρος στο «Αβίβα Στέιντιουμ» γέμισε κίτρινα μπαλάκια, ενώ οι διεθνείς Ιρλανδοί περίμεναν να εκτελέσουν ένα επικίνδυνο φάουλ κοντά στην εστία της Γεωργίας. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας έκαναν τρία-τέσσερα λεπτά να καθαρίσουν το χορτάρι, το φάουλ εκτελέστηκε και ο Κόνορ Χούριχαν σκόραρε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, καθώς φαίνεται ότι οι Γεωργιανοί είχαν σαστίσει περισσότερο από τους Ιρλανδούς…

Προ 10ημέρου απoκαλύφθηκε ότι ο Ντιλέινι, εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας, προσέφερε πρόπερσι προσωπικό δάνειο 100.000 ευρώ στην ομοσπονδία το οποίο δεν φαινόταν πουθενά στα χαρτιά της. Ο ίδιος έκανε λόγο για ταμειακή διευκόλυνση, αλλά θα πρέπει να είναι πιο πειστικός όταν δώσει εξηγήσεις στην ακρόαση από την ιρλανδική Βουλή στις 10 Απριλίου.

Εξάλλου ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ιταλίας με τα δύο γκολ που πέτυχε προχθές στον αγώνα με το Λιχτενστάιν. Στα 36 του δήλωσε συγκινημένος που σκόραρε για τη «Σκουάντρα Ατζούρα» για πρώτη φορά μετά 8,5 χρόνια, ενώ έσπασε το ρεκόρ του Κρίστιαν Πανούτσι που είχε σκοράρει για την εθνική στα 35 του.

Η Ισπανία επικράτησε στην έδρα της Μάλτας με 2-0, και οι διεθνείς της ιβηρικής ομάδας αφιέρωσαν το αποτέλεσμα στον απόντα ομοσπονδιακό προπονητή Λουίς Ενρίκε που έλειπε για «επείγουσα οικογενειακή υπόθεση», όπως ανακοινώθηκε.

Στη Σκωτία έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν νέο προπονητή, πριν καν αποπέμψουν τον Αλεξ Μακλίς. Η εθνική Σκωτίας υπέστη μεγάλης έκτασης ήττα από το Καζαχστάν την περασμένη Πέμπτη με 3-0 εκτός έδρας και την Κυριακή η ομάδα αποδοκιμάστηκε στο τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στο Σαν Μαρίνο, με τελικό σκορ το ισχνό 2-0 εντός έδρας. Ηδη έπεσε στο τραπέζι το όνομα του πρώην τεχνικού της Εβερτον, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή