«Σβηστά» ο Ατρόμητος 1-0 τον υποβιβασμένο Απόλλωνα

«Σβηστά» ο Ατρόμητος 1-0 τον υποβιβασμένο Απόλλωνα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πρώτη τετράδα της Σούπερ Λίγκας παρέμεινε ο Ατρόμητος έπειτα από 27 αγωνιστικές, καθώς με το «φτωχό» 1-0 κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι και έφθασε τους 46 βαθμούς. Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά από τον πέμπτο Αρη.

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 14΄ άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Κιβρακίδη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στα αμέσως επόμενα λεπτά και είχαν κάποιες ευκαιρίες με τον Ρώσση. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ατρόμητος είχε την μπάλα στην κατοχή του στο β΄ μέρος, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα που θα έβαζε νωρίς τέλος στο παιχνίδι. Από το 65΄ και μετά δεν πραγματοποιήθηκε καμία φάση και έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα. Η γενικότερη εικόνα της αναμέτρησης ήταν κακή, καθώς το παιχνίδι προσέφερε ελάχιστο θέαμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Σάκιτς, Κιβρακίδης (76΄ Κατράνης), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα (69΄ Μανούσος), Ενσικουλού (85΄ Ουγκράι), Μπρούνο, Κουλούρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Βαφέας, Κοντοές, Οριουέλα, Ρώσση, Στάθης, Αγροδήμος (90+2΄ Κοντογιαννόπουλος), Γαρουφαλιάς, Ντούρσο (85΄ Βάρκας), Ελ-Χέλβε, Ναζλίδης (78΄ Ντεφεντερίκο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή