Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέρριψε πρόταση να συμμετάσχει στο «Space Jam 2»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέρριψε πρόταση να συμμετάσχει στο «Space Jam 2»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης  Αντετοκούνμπο απέρριψε την πρόταση να συμμετάσχει στην ταινία «Space Jam 2» και μάλιστα με συμπρωταγωνιστή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς 

Ο λόγος που ο Αντετοκούνμπο απέρριψε την πρόταση να συμμετάσχει στο σίκουελ του Space Jam, ήταν ότι δεν ήθελε να χάσει δύο εβδομάδες ατομικών προπονήσεων στην offseason. 

«Δεν μου αρέσει το Χόλιγουντ. Δεν μού αρέσει αυτό το έξτρα… δράμα. Θα προσπαθήσω απλά να είμαι ο εαυτός μου», δήλωσε χαρκατηριστικά ο Αντετοκούνμπο. 

Να σημειωθεί ότι η εταιρία του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Μάβερικ Κάρτερ, «SpringHill Entertainment» έχει αναλάβει την παραγωγή και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στην offseason του 2019, ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε την πεντάδα των Μonstars.

Υπενθυμίζεται δε ότι στην πρώτη ταινία με πρωταγωνιστή ο Μάικλ Τζόρνταν, οι εξωγήινοι έκλεψαν τις δυνάμεις των Μάγκσι Μπογκς, Λάρι Τζόνσον, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Πάτρικ Γιούιν και Σον Μπράντλεϊ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή