«Οχι» Ιντερνασιονάλ στον Ολυμπιακό για Μολέντο

«Οχι» Ιντερνασιονάλ στον Ολυμπιακό για Μολέντο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστή την πόρτα της Ιντερνασιονάλ φέρεται να βρήκε ο Ολυμπιακός, στο πρώτο από τα φετινά επεισόδια που αναμένονται στο (χιλιοπαιγμένο) σίριαλ της απόκτησης του Ροντρίγκο Μολέντο, για τον οποίο εμφανίζεται να ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης Globo Esporte, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν επίσημη πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ για τον 32χρονο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, εισέπραξαν όμως αρνητική απάντηση με το αιτιολογικό ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση. Τονίζεται, επίσης, ότι ο Ολυμπιακός πρότεινε στον Μολέντο συμβόλαιο με πολύ ψηλές αποδοχές, όπως και ότι ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2021.

Ο ίδιος ο Μολέντο μίλησε στην Globo Esporte και δήλωσε άγνοια: «Το είδα στο Ιντερνετ, δεν έφτασε τίποτα σε μένα. Ρωτήστε τον ατζέντη μου, που θα λύσει το θέμα με την Ιντερνασιονάλ. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε πολύ καλή φάση με την ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν περνάει τίποτα από το μυαλό μου. Αυτή τη χρονιά είμαστε σε πολλές διοργανώσεις, είμαστε σε εξέλιξη. Θεού θέλοντος, θα παλέψουμε για τους τίτλους». Την πρόταση και την αρνητική εξέλιξη επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Ρομπέρτο Μέλο. Αν και οι Βραζιλιάνοι εμφανίζονται αδιάλλακτοι, ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη λίστα του τον Μολέντο και θα κρατήσει το θέμα «ζεστό».

• Σε καλό δρόμο είναι οι διαπραγματεύσεις με στενό συνεργάτη του διάσημου μάνατζερ Ζόρζε Μέντεζ, ο οποίος εκπροσωπεί τον Ζοζέ Σα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει ο 26χρονος τερματοφύλακας στους «ερυθρολεύκους» είτε με την πληρωμή της ρήτρας του στην Πόρτο είτε ξανά ως δανεικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή