Φιλική νίκη Παναθηναϊκού με 3-0 επί του Πανιωνίου

Φιλική νίκη Παναθηναϊκού με 3-0 επί του Πανιωνίου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με άνεση και στυλ, αλλά χωρίς τους «μικρούς» της Κ-19, που την προηγούμενη ημέρα είχαν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκλεισε ο Παναθηναϊκός τη σύντομη περίοδο των δοκιμών μετά τη λήξη της σεζόν. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς οι «πράσινοι» νίκησαν 3-0 τον Πανιώνιο στο Κορωπί και περιμένουν να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ηταν το δεύτερο φιλικό μετά από αυτό με τον Απόλλωνα (το τρίτο ήταν προγραμματισμένο να γίνει με τον Ασπρόπυργο, αλλά αναβλήθηκε), με τον Δώνη να χρησιμοποιεί αυτή τη φορά σχεδόν αποκλειστικά παίκτες από την α΄ ομάδα, λόγω της απουσίας των «μικρών». Σκόρερ ήταν οι Βέργος (17΄, 19΄) και Αρμενάκας (79΄).

• Ποσό ύψους 2.620.500 διέθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ) που έκλεισε στις 9 Μαΐου. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έχει καταβάλει 28.226.089 ευρώ τους τελευταίους δέκα μήνες (από 9/7/18 έως 9/5/19) σε τέσσερις ΑΜΚ, ανεβάζοντας έτσι το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ στα 36.432.934,80 ευρώ. Στις 3 Ιουνίου θα προκηρυχθεί νέα ΑΜΚ για να αντλήσει η ομάδα τα κεφάλαια που χρειάζεται για το καλοκαίρι, διάστημα που τα μόνα έσοδα είναι αυτά από τα εισιτήρια διαρκείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή