Απάντησε ο Περέιρα, τον καταγγέλλει η ΑΕΚ

Απάντησε ο Περέιρα, τον καταγγέλλει η ΑΕΚ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Μέλο Περέιρα απάντησε στην επιστολή διαμαρτυρίας της ΑΕΚ για την αλλαγή στη διαιτητική σύνθεση του τελικού του Κυπέλλου, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει ουσιαστικά τον λόγο για τον οποίο υπήρξε η συγκεκριμένη αλλαγή. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής ανέφερε πως ο α΄ βοηθός αισθάνθηκε αδιαθεσία και αυτή ήταν η αιτία της αντικατάστασής του, χωρίς όμως να διευκρινίσει για ποιον λόγο δεν ορίστηκε α΄ βοηθός ο 4ος διαιτητής όπως προβλέπει ο κανονισμός, αλλά κυρίως, για ποιον λόγο δεν ενημέρωσε κανέναν για μια τόσο σημαντική διαφοροποίηση. Κατόπιν αυτής της τοποθέτησης, η ΑΕΚ αποσύρει και επισήμως τη στήριξή της προς τον Μέλο Περέιρα, προαναγγέλλοντας πως θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία εναντίον του, πιθανότατα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA, ενώ θα συνεχίσει με όλες τις νόμιμες ενέργειες φτάνοντας την υπόθεση ώς το τέλος.

Η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και η ιταλική εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή και τοποθέτηση του στεγάστρου στην «Αγιά Σοφιά», βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και μερικές μέρες. Η τοποθέτηση του στεγάστρου που θα ενώνεται με τους τέσσερις πυλώνες που βρίσκονται ήδη στον χώρο, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2019. Στις 27 Ιουνίου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, για την έναρξη της προετοιμασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή