Ολοκληρώνεται κανονικά το πρωτάθλημα στο μπάσκετ – Απορρίφθηκαν οι προτάσεις του Ολυμπιακού

Ολοκληρώνεται κανονικά το πρωτάθλημα στο μπάσκετ – Απορρίφθηκαν οι προτάσεις του Ολυμπιακού

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για περισσότερες από δυόμιση ώρες διήρκησε το έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να κάνει γνωστές τις αποφάσεις της συνεδρίασης.

Όπως ανέφερε το πρωτάθλημα θα συνεχισθεί κανονικά με τη διεξαγωγή των πλέι-οφ μέχρι και το τέλος, ενώ μέχρι τη λήξη του και μετά από αυτή θα πραγματοποιηθούν τρεις συναντήσεις ιδιοκτητών για να φτιάξουν από «μηδενική» βάση το νέο πλαίσιο διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ αυτές οι συναντήσεις θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων για τα πλέι-οφ. Την πρώτη εβδομάδα μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης θα διεξαχθεί μια Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία θα τεθούν προς ψήφιση κατά πλειοψηφία όλες τις αλλαγές που θα έχουν ληφθεί κατά τις συσκέψεις που θα έχουν προηγηθεί.

Την επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις θα τεθούν προς αποδοχή και νομοθέτηση σε ΕΟΚ και υπουργεία. Εάν κάποιες αλλαγές δεν γίνουν αποδεκτές από κάποιον από τους παραπάνω φορείς τότε ο ΕΣΑΚΕ θα εξετάσει τον τρόπο αντίδρασης.

Τα παραπάνω ψηφίστηκαν από την πλειοψηφία των ομάδων του ΕΣΑΚΕ με τον Ολυμπιακό μόνο να μην της υπερψηφίζει. 

(Πηγή: sport-fm.gr)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή