Επιβεβαίωση Γιαννακόπουλου για Βοτανικό

Επιβεβαίωση Γιαννακόπουλου για Βοτανικό

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε επιβεβαίωση των σεναρίων που τον θέλουν να έχει καταλήξει σε συμφωνία με την κυβέρνηση για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μιλώντας στον sportfm, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη τόνισε ότι οι συζητήσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, αλλά λόγω των εκλογών δεν μπορεί να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, με την υποσημείωση ότι ακόμα κι αν προκύψει αλλαγή μετά τις εκλογές, η νέα κυβέρνηση θα έχει κάθε λόγο να υλοποιήσει μια συμφωνία συμφέρουσα από κάθε πλευρά.

«Δεν θέλω να εμπλακούμε σε προεκλογικά παιχνίδια. Ιδανικό θα ήταν να έβγαιναν και οι δυο να πουν ότι στηρίζουν την προσπάθεια, ώστε να μην το καρπωθεί κανείς προεκλογικά» τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Τρία χρόνια προσπαθώ να βρω λύση να στεγάσω τον ενιαίο Παναθηναϊκό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι εκεί όπου θα θέλαμε. Το μπάσκετ μπορεί να ανταγωνιστεί μέχρι ενός σημείου, παρότι οι κυβερνήσεις έχουν χτυπήσει τις επιχειρήσεις μας. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση, να είναι μόνο ένας Γιαννακόπουλος. Εχει έρθει η ώρα του κόσμου να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να βάλει το χέρι στην τσέπη. Και αυτό μπορεί να γίνει μέσω μιας κοινής στέγης για τον σύλλογο».

Ο ίδιος φάνηκε αισιόδοξος: «Το Athens Alive δεν μπορούσε να προχωρήσει λόγω γραφειοκρατίας. Προκρίνεται η δεύτερη λύση του Βοτανικού, αρκεί να συστεγαστεί και το μπάσκετ. Η κυβέρνηση δείχνει διάθεση να αλλάξουν οι συντελεστές δόμησης. Υπάρχουν ένα κονδύλι από την Περιφέρεια Αττικής ανάλογο με αυτό της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά, κεφάλαια από το ταμείο κρατικών επενδύσεων και κάποια χρήματα από τράπεζες. Εχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια και όπως μου έχει μεταφερθεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για το γήπεδο του μπάσκετ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή