«Ανυπόστατα και αναληθή» δημοσιεύματα για Μπουζούκη

«Ανυπόστατα και αναληθή» δημοσιεύματα για Μπουζούκη

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φρένο στα δημοσιεύματα αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού – Γιάννη Μπουζούκη επιχειρεί να βάλει με ανακοίνωσή της η εταιρεία «Sports Action» του μάνατζερ Πάνου Γαλαριώτη που εκπροσωπεί τον 21χρονο επιθετικό. «Η εταιρεία μας επιθυμεί να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Παναθηναϊκού για την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη, συνεπώς οποιαδήποτε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαφορές, είναι παντελώς ανυπόστατα και αναληθή», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωσή της, σε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται στον χώρο των μάνατζερ, γι’ αυτό και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Η ανακοίνωση – διάψευση εκδόθηκε έπειτα από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαφορά Παναθηναϊκού και παίκτη σχετικά με τη ρήτρα στο νέο συμβόλαιό του.

• Το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου θα καταβληθεί στους ξένους παίκτες του Παναθηναϊκού το υπόλοιπο 60% της δόσης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν. Εκκρεμεί και η δόση Μαΐου που θα καταβληθεί αργότερα.

• Με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός συγχαίρει τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ζητώντας παράλληλα «τον σεβασμό που του αρμόζει και δεν επέδειξαν τα δημοτικά συμβούλια των τελευταίων ετών». Συμπληρώνει, επίσης, ότι «μέσα από αγαστή συνεργασία θα προκύψουν οφέλη για τη νέα γενιά των Αθηναίων και τον αθλητισμό της πόλης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή