Χάνει το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας ο Σιώπης

Χάνει το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας ο Σιώπης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απών από το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του Αρη θα είναι ο Μανώλης Σιώπης, μετά τον αρκετά σοβαρό τραυματισμό του στο μικρό διάστημα που χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα της Εθνικής με την Αρμενία. Ο 24χρονος μέσος υπέστη βαρύ διάστρεμμα και διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Θα χάσει σίγουρα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος να ακολουθήσει το βασικό στάδιο, που θα γίνει στην Ολλανδία.

Ο Αρης ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Μπάμπη Παυλίδη, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στα τέσσερα χρόνια της συνεργασίας τους. Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης έχουν στο στόχαστρό τους δύο παίκτες της Οσέρ και είναι σε διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Πιο δύσκολη θεωρείται η περίπτωση του 22χρονου μεσοεπιθετικού Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος ανήκει στην Μπορντό αλλά δεν υπολογίζεται. Μόνον αν μείνει ελεύθερος, ο Αρης θα έχει κάποιες πιθανότητες να τον αποκτήσει, καθώς η Οσέρ, στην οποία έπαιξε δανεικός, έχει τον πρώτο λόγο. Πιο εφικτή μοιάζει η υπόθεση του 31χρονου Γάλλου Ρομέν Φιλιποτό. Παραχωρείται από την Οσέρ σε τιμή λογική, ενώ ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να έλθει στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή